Lifestyle

Dermesztő, mit jósolt 2023-ra a jelenkor Nostradamusa: Minden elképzelésünket felülmúlóan szörnyű év vár ránk, ha igaza van

Az új Nostradamusként emlegetett férfi szerint borzalmas dolog várhat ránk 2023-ban.

A jelen Nostradamusa

Nostradamust talán már senkinek sem kell bemutatni, a 16. század nagy jövendőmondójának jóslatai a mai napi felborzolják az emberek hátán a szőrt. Ugyan jóslatai nagyon sokféleképpen értelmezhetőek, mégis a mai napig gyakran emlegetik őket. Craig Hamilton-Parker, az új Nostradamusként emlegetett brit származású parafenomén azonban szintén ijesztő jóslatokat mondott, például látta előre Erzsébet királyné halálát. Most azonban az idei évre vonatkozóan hátborzongató predikciót mondott.

A Daily Starnak nyilatkozva Hamilton-Parker azt mondta, hogy a közelgő incidens egy sokkal nagyobb konfliktust fog kiváltani Kína és Oroszország részvételével, ami a "legsúlyosabb dolog lesz az elkövetkező évben". "Már egy ideje mondom, hogy úgy érzem, hogy ez egy Tajvan körüli konfliktus lesz, ami szerintem idén meg is fog történni. Úgy gondolom, hogy bizonyos szempontból véletlen konfliktus lesz, mert lesz valami véletlen ütközés vagy incidens, ami ezt kiváltja" - mondta.
Kattints a további képekért!

Forrás: LADBible Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.