Lifestyle

Elvesztette jegygyűrűjét, de 16 év után előkerült – Lehetetlen helyen találta meg

A svéd nő története tipikusan az az eset, amire általában azt mondjuk, ilyet még kitalálni sem lehet.

Lena Paahlsson és családja egy kis farmon él Mora közelében, Svédországban. A gazdálkodó léttel járó sok házimunka mellett várható volt, hogy egy kicsit bepiszkolja a kezét. Amire viszont nem számított, az az, hogy elveszik a saját tervezésű, fehérarany jegygyűrűje, benne hét gyémánttal. De sajnos pontosan ez történt Paahlssonnal még 1995-ben, amikor a lányaival karácsonyi sütés közben levette a nagy becsben tartott gyűrűjét. Ott hagyta a konyhapulton, de amikor később visszavette volna: eltűnt. Családja darabokra szedte a házat, évekkel később még a csempét is felszedték a konyhában abban a reményben, hogy megtalálják.

Kíváncsi vagy arra, mit történt ezután?

Kattints a galériára!

Lena Minden reményét elvesztette, és az évek múlásával lemondott arról, hogy valaha is előkerül az ő csodaszép gyűrűje. A család azt hitte, hogy sütés közben beleesett a mosogatóba, vagy összekeveredett a zöldséghéjjakkal, amit később komposztáltak, és megetettek a juhaikkal. Aztán egy napon, 2011-ben épp sárgarépát szedett a farmján. Kitalálod, hogy mi volt az egyik répán? A sárgarépa a gyűrűn át növekedett, szóval szó szerint a föld kincse volt a termés.
Kattints a további képekért!

Néha elég egy váratlan és ellentmondásos helyzet, s máris lehullhat az álarc szívünk választottjáról: egyetlen nanomásodperc alatt kiderülhet róla, hogy mégsem ő az, akire mindig is vágytunk.

forrás: grunge, leadkép: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...