Lifestyle

Január havi szerelmi horoszkóp: Az Oroszlán szerelmi élete fordulóponthoz ér az év első hónapjában

A Bika éve tömény boldogsággal veszi kezdetét. Íme, a januári előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

A január nem a legszerencsésebb időszak számodra a szerelem terén. A Nyilas jegyében visszafelé haladó Merkúr összetalálkozva a Vénusszal parázs vitákat, féltékenységet és félreértéseket generálhat. Ha ezeket nem sikerül tisztáznotok és rendeznetek a pároddal, akkor akár szakításhoz is vezethet. Amennyiben párt keresel, akkor ebben az időszakban csak is könnyed randevúkra számíthatsz. Ne keseredj el, ha nem úgy alakul a szerelmi életed, ahogyan szeretnéd, mert hamarosan jön valaki, aki végleg elrabolja a szívedet.

IV.21. - V.20.

Bika

Boldog és izgalmas időszaknak ígérkezik a január hónap számodra. Ha kapcsolatban élsz, nem fogtok unatkozni a pároddal nagy, közös terveket szövögettek, amely meg fogja erősíteni a köztetek lévő köteléket. Amennyiben párt keresel akkor az uralkodó bolygód, a Vénusz pártfogását élvezheted. Olyan lehetséges jelölteket hozhat az utadba, akik között biztosan megtalálhatod azt, akivel hosszabb távra is tervezhetsz. Semmiképpen ne utasíts vissza egyetlen egy meghívást sem, mert most nagy lehetőséget szalasztanál el.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vitával indulhat a hónap, amely főképpen az anyagi dolgok miatt robbanhat ki. Ez rákényszeríthet téged arra, hogy átgondold életednek fontos kérdéseit, beleértve a kapcsolatodat is. Lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra, megérzéseidre, keresd meg a félelmeid, kudarcaid okát. A hónap közepétől már jó időszak mutatkozik arra, hogy megtudjátok beszélni kedveseddel a felmerült problémákat. Ha a szinglik táborába tartozol olyasvalakit sodor az utadba a sors, akihez megmagyarázhatatlan módon vonzódhatsz.


VI.22. - VII.22

Rák

Ha párt keresel akkor leginkább saját magaddal kell kompromisszumot kötnöd. Ugyanis találkozhatsz valakivel, akivel kapcsolatban talán el kell döntened, hogy szeretnél-e ésszel és racionális meggondolásokból választott kapcsolatba? Sajnos ez a hónap még nem hozza el számodra az igazit. Ha van párod akkor ebben a hónapban megerősödhet a kapcsolatotok, de ehhez az kell, hogy mind a ketten hajlandóak legyetek a kompromisszumra. Ha sikerül közös nevezőre jutnotok, akkor bátran tervezhetitek a jövőt.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Igazi vízválasztó lesz számodra a január hónap, ha már régóta élsz párkapcsolatban, akkor válaszút elé kerülhet a kapcsolatod. Ugyanis el kell döntenetek, hogy képesek vagytok-e megújulni és visszahozni a tüzet, és a szenvedélyt a kapcsolatotokba. Amennyiben ezen hajlandóak vagytok keményen dolgozni, akkor sikerülhet. Ellenkező esetben sajnos szakítás lehet a vége. Ha párt keresel, akkor ez a hónap elhozhatja neked a szerelmet, bár könnyen előfordulhat, hogy az illető foglalt jelenleg. Ezért nagyon óvatosnak kell lenned, hogy belemész-e egy ilyen viszonyba.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nem a mély érzelmek hónapja lesz számodra a január. Ha kapcsolatban élsz, akkor nehézségeket okozhat az, hogy alig jut időtök egymásra a mindennapi feladatok mellett. Nem szabad megengednetek, hogy ezek a körülmények elhidegítsenek egymástól, hamarosan változni fog a helyzet és akkor már újra oda tudtok figyelni egymásra. Amennyiben párt keresel, akkor januárban inkább a szórakozás és az új ismeretségek kialakítása köti le minden figyelmedet, a nagy szerelem még várat magára.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a január egy egész nyugodt, harmonikus időszaknak ígérkezik, ám az bosszanthat, ha a testi és a lelki odaadásodat nem viszonozza olyan módon a párod, mint azt te szeretnéd. Még mielőtt lépnél ebben az ügyben inkább alaposan vizsgáld meg, hogy mi lehet az oka, ugyanis a dolog sokkal összetettebb lehet annál, mint te azt gondolod. Amennyiben párt keresel akkor jelentős kihívásokkal kell szembesülnöd ebben a hónapban. Rengeteg közömbösséggel és negatív visszajelzéssel találkozhatsz és onnan, ahonnan a legkevésbé várnád.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szerelmes, szenvedélyes januárra számíthatsz, tele új élménnyel, megújulási lehetőséggel. A hónap közepén könnyen lehet, hogy olyan döntést kell meghoznod, ami hosszú távon megváltoztatja az életedet. Nagyon erős benned a valakihez való tartozás igénye, miközben vágysz a szabadságra, az újdonságra, a kalandok izgalmaira. Ez a furcsa kettősség nagyon megnehezíti az életedet. A pároddal nem kerülheted el, hogy megbeszéljétek, nagyobb szabadságra van szükséged. Szingliként vesd bele magad az életbe: flörtölj, ismerkedj, ne akarj most hosszú távra elköteleződni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Megkísérthet egy titkos viszony lehetősége, amelybe ha belemész soha nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át. Ám mielőtt belevágnál mérlegeld, hogy mit kockáztatsz. Ha úgy érzed, hogy jelenlegi kapcsolatod menthetetlen, akkor inkább válaszd az egyenes utat. Amennyiben nem tudsz dönteni, akkor jó időszak ez a hónap a gondok megbeszélésére a pároddal, most tisztázhatjátok jelenlegi helyzeteteket. A párjukat keresők most rátalálhatnak a nagy szerelemre, amely sokkal lassabban bontakozhat ki, mint azt remélnék.


XII.22. - I.20.

Bak

Nehezen nyílsz meg, de ha valakit érdemesnek tartasz tartasz a szerelmedre, akkor mindenedet odaadnád neki. Most ez főképpen a régi kapcsolat esetén igaz, a hónap közepén vízválasztó időszakhoz érkezhettek. Ha képesek vagytok a kapcsolat megújítására, akkor a sors egy nagyon szép időszakkal ajándékozhat meg. Egyedül vagy még? Tedd félre a kishitűséged, most a sors olyasvalakivel hozhat össze, aki mellett biztonságban érezheted magad, és, akivel úgy tervezhetsz közös jövőt, hogy a szabadságodat is megtarthatod.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szokatlan érzések, új kapcsolat, válság, kapcsolat megszakadása, bármelyik előfordulhat az új év első hónapjában. Most lehetőséged adódik, hogy új esélyt adj a meglévő kapcsolatodnak, de csakis a saját érzelmeidet figyeld, ne a megalkuvás motiváljon. Ahhoz, hogy a kapcsolatod jól működjön, először saját magadat kell rendbe tenned. Most a párodon keresztül tisztába kerülhetsz saját érzéseiddel, gondolataiddal. A párjukat keresőknek sok alkalmuk adódik az ismerkedésre, ám ez a hónap nem alkalmas, hogy hirtelen fejest ugorjanak egy új kapcsolatba.


II.21. - III.20.

Halak

Januárban nagyon mély érzések kerítenek hatalmukba, mindennél erősebb lehet a vágyad, hogy szerethess, ezért nagyon sok kompromisszumra lehetsz képes. Amennyiben nem húzod meg az egészséges határt a kompromisszum és az áldozatvállalás között, akkor január számodra rendkívül kijózanító lehet, ami nagyon rosszul érinthet. Hatására hosszú időre bezárkózhatsz, pedig a hónap második felében jó lehetőségeid adódhatnak a szerelem megtalálására. Különösen 20-a környékén van nagy esély arra, hogy Ámor szíven találjon.

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...