Lifestyle

Csütörtökön érkezik az ítéletidő? Heves zivatarokkal, erős széllel kezd búcsúzni az augusztus

A meleg nem szűnik, de heves zivatarok és erős széllökés tarkítja majd a kánikulát. Mutatjuk, mire kell készülni pontosan.

Jön az ítéletidő

Európa fölött jelenleg csak gyenge időjárási frontok húzódnak, így érdemi csapadékról csak elvétve érkezik jelentés. A kontinens legnagyobb részének időjárását ugyanis döntően anticiklonális hatások alakítják, és Európa déli felén továbbra is kánikula van.

Nagy területen emelkedik napközben 35 fok fölé a hőmérséklet, de Spanyolországban és Dél-Franciaországban 40 fok fölötti maximumok is előfordulnak. Csütörtök estig a Kárpát-medence fölött gyenge hullámzó front vonul át, de érdemi hőmérséklet-visszaesésre nem lehet számítani.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.