Lifestyle

Ismered a 3 rongyos ablaktisztító módszert? Csillogó végeredmény, minimális erőfeszítéssel

Nincs is bosszantóbb, mint a fárasztó dörzsölés után foltosan maradt ablakok látványa. Íme egy trükk, amivel vegyszerek és felesleges erőfeszítés nélkül is csillogóan tiszta lehet a végeredmény.

Az egyik legkevésbé kedvelt otthoni munka

Az ablakok tisztán tartása nem igazán tartozik a kedvelt házimunkák közé, hiszen a makulátlan végeredményt meglepően sok tényező befolyásolhatja. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen rongyot vagy papírtörlőt használunk, hiszen sokszor szöszös maradhat a felület. Ugyanez igaz a vegyszeres tisztítószerekre. Hiába ígérnek csillogó felületet, ha után foltok maradnak az üvegen. Aggodalomra viszont semmi ok, létezik egy háromrongyos módszernek nevezett trükk, amit már nagyszüleink is előszeretettel alkalmaztak.

Lapozz, mutatjuk miről van szó!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.