6 szokás, amitől unintelligensnek fogsz tűnni - Pedig te észre sem veszed

Mindannyian szeretnénk hinni, hogy okos, értelmes emberek vagyunk. Van azonban 6 szokás, ami megkérdőjelezi az intelligenciádat - hagyd el őket gyorsan!

1. Rosszul öltözöl

Sajnos olyan világban élünk, ahol a külső nagyon sokat számít. Tévedés ne essék, nem azt mondjuk, hogy mostantól minden ruhád márkás és egyedi legyen, hanem azt, hogy ügyelj a gönceid tisztaságára, ápoltságára, stílusosságára! Egy egyszerűbb öltözék is lehet szép és kívánatos, ha a pólód nem gyűrött, a cipőd nem koszos, és ügyesen válogatod össze, melyik nap milyen stílust képviselsz!

2. Nagyon zárkózott vagy

Mindenkinek megvan a saját élete, mindenki szeretné megőrizni a privát szféráját, és igen, semmi baj nincs azzal, ha zárkózott vagy, és nehezen engedsz közel magadhoz másokat. Azonban itt is van egy határ. Ha túlságosan elszeparálod magad mindenkitől, ha beszélgetés közben sem figyelsz oda másokra, ha nem jelzed, hogy érdekel a környezeted, sajnos megkérdőjelezik, hogy intelligens vagy-e egyáltalán.

3. Túl sokat beszélsz

Ne nyüzsögj annyit, mert zavaró lehet! A vég nélküli, értelmetlen beszéd csak azt jelzi, hogy összeszedetlen vagy, a gondolataid csaponganak, fogalmad sincs, hogy mit kellene, vagy mit nem kellene mondanod, mi szorul magyarázatra, kifejtésre és mi nem. Nem hibáztathatsz senkit, ha azt gondolják, csak a saját hangodat akarod hallatni, és mindenáron a középpontban akarsz lenni. Így inkább elfordulnak tőled, mint vonzódnak hozzád.

Gif: giphy.com

Oldalak

  • 1
  • 2