Fergeteges buli és sztárparádé a Femcafe Inspiráló Nők estéjén

A Femcafe.hu már másodszor kereste azokat inspiráló női személyiségeket, akik példaként állhatnak előttünk. Ennek apropóján egy egész napos izgalmas programsorozatot követően tegnap este az egyes kategóriák nyerteseit egy színvonalas gálaesten díjaztuk a Várkert bazárban. Az estét neves előadók és izgalmas műsor színesítette, a rendezvény házigazdái pedig Ördög Nóra és Kasza Tibor voltak.

Motivációs előadások, kerekasztalbeszélgetések

Március 21-én már kora délután elkezdődött a Várkert bazár impozáns épületében a gálát megelőző ingyenes programsorozat, amire nagyon sokan voltak kíváncsiak. A helyszínre látogatók délután 3 órától izgalmas kerekasztal beszélgetéseken vehettek részt közéleti személyiségekkel és szakmai előadókkal, de megnézhették az idén 25 éves KATTI ZOÓB márka exkluzív divatbemutatóját is.

Az érdeklődők közelebbről is megismerkedhettek az Inspiráló Nők szavazás jelöltjeivel is, akiket pódiumbeszélgetéseken kérdeztünk arról, ők miben találják meg az inspirációt.

A kerekasztal beszélgetések között látványos divatbemutatók színesítették a programot, melynek során az Elysian és a Celeni magyar márkák ruhakölteményeit csodálhatták meg a résztvevők.

Az Inspiráló Nők estje

Az este fő attrakciója természetesen maga a díjátadó gála volt, ahol kiderült, hogy a Femcafe olvasóinak szavazatai alapján kik lettek az idei év Leginspirálóbb Női személyiségei. A kategóriák 3-3 jelöltjét neves jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.
A kategóriák győzteseiről részletesen itt olvashatsz!

A gálaműsor során nem csak a díjazottak léphettek színpadra, az est színvonalát ugyanis olyan különleges produkciók emelték, mint a Merő Péter látványos fashion show-ja Tóth Gabi és Freddie duettje, Nika és a gyermekkórus közös előadása, Keresztes Ildikó és Szekeres Adrienn közös produkciója, valamint Vincze Tünde légtornász csapatának lenyűgöző bemutatója.

A sztárok is kitettek magukért

Az Inspiráló Nők estjére számos hazai sztár is kíváncsi volt, így többek között Sarka Kata, Rogán Cecília, Hódi Pamela, Weisz Fanni és férje, Sáfrány Emese, Baronits Gábor, Szekeres Nóra, Singh Viki is. Nézd meg galériánkban, milyen csodásan fesetettek a hírességek!

Az est hangulatfelelőse Kasza Tibor volt, aki ezúttal is hozta lehengerlő formáját, műsorvezető társa, Ördög Nóra pedig természetes bájával varázsolta el a közönséget.

A díjátadót követően Rakonczai Imre gondoskodott a vendégek hangulatáról, akik éjszakába nyúlóan buliztak és ünnepelték a leginspirálóbb hölgyeket.

Ha lemaradtál az eseményről, nézd újra a gálaműsort a SuperTV2-n március 30-án 11 órától.

Köszönet!

Büszkék vagyunk rá, hogy az Inspiráló Nők Estje kapcsán olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik hasonló filozófiát vallva támogatják a példaértékű teljesítményeket a sport, a művészet, vagy éppen a társadalmi felelősségvállalás terén.

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, Bors

Az esemény további partnerei pedig a Nakama&Partners valamint a FitBalance és a BOCK voltak.

Fotók: Femcafe.hu/Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Radics Gigitől már megszokhattuk, hogy bámulatos hangjával pillanatok alatt mindenki szemébe könnyeket csal – nem volt ez másképp a 2023-as Inspiráló Nők Estjén sem, melyről az énekesnő részletesen...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Sztárok
Az Oscar-díjas amerikai színésznő ritkán engedi közel magához a nyilvánosságot, most azonban imádnivaló fotót osztott meg elbűvölő csemetéiről.