Hétvégi szerelmi horoszkóp: Angyalok segítik a Skorpiót

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk március 22-től 24-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Hódolóid türelmetlensége nem segíti őket, pedig máskor épp rád jellemző ez a rohanás, az izgalmak és a mindig új keresése. Az elmúlt napok kozmikus ereje, mint a Tavaszi napéjegyenlőség, a Telihold rád is erősen hat, de inkább befelé, mint kifelé irányulva. Ezt érzékeli szerelmed, akivel az elmélyülés csodákat hoz, ám régóta együtt élt párod valahogy most nem veszi a lapot, nem ért, vele feszültségek lehetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne akarj szebb lenni, mint vagy, hisz úgy sem lehet azt felülmúlni! Mosolyod megbabonázza a körülötted levőket, csak szívből jöjjön, ne a megfelelés legyen az indítója! A sport még mindig kötelező, ahol kivezetődnek a benned levő energiák, nélküle talán egy percre sem tudsz megállni, hisz robbanásig feszítve vagy. Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang, ő ismer, ért, már a léte is megnyugtat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne csodálkozz, ha szerelmeddel való kapcsolatod próbára van téve, ahol a félelmek, az aggódások kezdik ki a Jelen pillanatot. Ne engedd, higgy magadban, összetartozásotokban! Az angyalok itt vannak, segítségetekre vannak, csak hívni kell őket! Ha még keresésben vagy, akár előző életekből ismert valakivel találkozhatsz, rögtön egymásra ismerve. A múltbeli életek energiája segíti régóta együtt élt társaddal való kapcsolatodat is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Utazz el szerelmeddel, ha lehet messze, tengeren túlra, csodák várnak rátok! Érzitek a tavaszt, az új élet kezdetét, mélységében tudtok egymáshoz kapcsolódni, melyet a testiség csak még jobban megerősít. Gyönyörű szép vagy, mosolyod kápráztató. Ha keresésben vagy, sokáig nem kell várnod párodra. Régóta együtt élt társad egész más, mint megszoktad, érzelmekben és lendületben gazdag, ami nagyon jól esik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem tudsz nem hatással lenni a körülötted levőkre, még az utcán is utánad néznek, annak ellenére, hogy most talán egyáltalán nem vagy kihívó, nem keresed a feltűnést. Csendes mélységednek van ekkora hatása, mellyel akár régóta együtt élt társad is újra megbabonázod, lángra lobbantva régi szerelmeteket. Aggódásaiddal azonban ne terheld a már meglévő kapcsolatodat - keresd, s rátalálsz hitedre!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szeretettel teli kedvességed mellett nem lehet elmenni, olyan vagy, mint egy angyal. Ki tudja mi volt előbb, a tojás –e vagy a tyúk, mindez a szerelem miatt van –e, vagy épp ebből nyílik ki egy csodálatos szerelem? Az biztos, hogy valaki megérint, nyitja „vastag fal” mögé bújt szíved, tested, mélységet és összetartozást hozva. Régóta együtt élt pároddal is újra lobbanhat a szerelem, akár baba érkezése is jelezheti mindezt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Próbáld meg eldönteni, hogy össze akarsz –e tartozni valakivel, vagy nem! Szeretnél –e benne maradni kapcsolatodban, vagy vonz a szabadság izgalma. Mindkettőt egyszerre nem lehet megélni, aminek nincs helye, engedd el! Tudj dönteni, változtatni, avagy önmagadat meghaladni! Régóta együtt élt pároddal is meglehet, most nagyon nagy a feszültség – itt az ideje egy rendcsinálásnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Angyalok segítik szerelmi életedet, beszélj velük - ha vágysz valakire, avagy szeretnéd szerelmeddel megélni a legmagasabb szeretettel teli érzelmeket! Egy utazás alkalmával rátalálhatsz arra, akit keresel, de sportolás közben, netán egy tanfolyamon, elvonuláson is. Régóta együtt élt párod harcias kedvében van, vele jobb, ha nem állsz le vitatkozni, ami úgy lehetséges, ha te a középpontodban vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Vállald azt, aki vagy! Nem tesz jót az épp kialakulóban levő, avagy már meglévő kapcsolatodnak sem, ha színdarabot játszol, mást mondasz, mint amit gondolsz! Persze, a benned levő kritikákat nem kell a másik nyakába zúdítani - azzal mindent el is rontva – tartózkodj minden végletességtől! Erre legjobban régóta együtt élt párodnál figyelj, aki meglehet, még provokál is - bölcsességedet vedd elő, menni fog!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Mindent megteszel a szerelemért, annak ellenére, hogy határaidra vigyázol. Nagy átalakulásod folyamatában vagy, melyhez a legszebb út egy nagy szerelem által vezet - hát hagyd magad, éld meg, menj bele! A pénzügyi dolgok még mindig terhelhetik kapcsolatodat, próbálj ebből kilépni! Munkádat is hagyd a hétköznapokra, melynek jelenléte régóta együtt élt párodat terhelheti, figyelj rá, arra vágyik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Meglehet, nem tudsz megszökni a szerelem elöl, pedig tele vagy lendülettel, szabadságvággyal, izgalmak utáni igénnyel. Szerelmed, vagy egyik hódolód oly nagy elánnal vesz körbe, melyre nem lehet nem szeretettel felelni. Engedj akaratodból, s inkább vidd magaddal kedvesed programjaidra, köss kompromisszumot, meglátod – megéri! Régóta együtt élt pároddal beszélgessetek sokat, jól fog esni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Titkos szerelem csapdájába eshetsz, mely tele van izgalmakkal, érzésekkel, tiltott dolgok csodáival. Legyél tudatos, hisz mindennek ára van, ám ha életed részének kell, hogy legyen, a félelmek, aggódások miatt ne hagyd ki! Hódolók bőségesen vesznek körbe, akik között van nem egy, akivel már éltél előző életekben is, fél szavakból értitek egymást, nem tudtok egymás mellett elmenni. Régóta együtt élt pároddal minden csodálatos.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!