Hatalmas buli és sztárparádé a Femcafe Inspiráló Nők estéjén

A Femcafe.hu már nem először kereste azokat az Inspiráló Női személyiségeket, akik példaként állhatnak előttünk. Ennek apropóján egy egész napos izgalmas programsorozatot követően tegnap este az egyes kategóriák nyerteseit egy színvonalas gálaesten díjazták a Várkert bazárban. Az estét neves előadók és izgalmas műsor színesítette, a rendezvény házigazdái pedig Osvárt Andrea és Kasza Tibor voltak.

Már délután is inspiráltunk

Május 10-én már kora délután elkezdődött a Várkert bazár impozáns épületében, a gálát megelőző ingyenes programsorozat, amire nagyon sokan voltak kíváncsiak. A helyszínre látogatók délután 3 órától izgalmas kerekasztal beszélgetéseken vehettek részt közéleti személyiségekkel és szakmai előadókkal, de többek között találkozhattak a budapestbloggerquad tagjaival, és az Inspiráló Nők szavazás jelöltjeivel is.

A kerekasztal beszélgetések között látványos divatbemutatók színesítették a programot, melynek során az Elysian, a Kosanszky, a Maison Marquise, az ISAAN, a Clique Design és a Delacier ékszer- és ruhakölteményeit csodálhatták meg a résztvevők.

Az Inspiráló Nők estje

Az este fő attrakciója természetesen maga a díjátadó gála volt, ahol kiderült, hogy a Femcafe olvasóinak szavazatai alapján kik lettek az idei év Leginspirálóbb Női személyiségei. A kategóriák 3-3 jelöltjét neves jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.
A kategóriák győzteseiért kattints ide!

A gálaműsor során nem csak a díjazottak léphettek színpadra, az est színvonalát ugyanis olyan különleges produkciók emelték, mint a Nanushka látványos Fashion Show-ja Tóth Vera és Király Linda duettje, Caramel és a Bakáts téri Általános iskola énekkarának közös előadása, valamint a Dirty Led Light Crew csapatának lenyűgöző fényjátéka. Az est során Szikora Robi és Tóth Andi is együtt léptek színpadra egy különleges düett erejéig.

A sztárok is kitettek magukért

Az Inspiráló Nők estjére számos hazai sztár is kíváncsi volt, így többek között Sarka Kata, Rogán Cecília, Berki Krisztián, és Fésűs Nelli is a Femcafe csapatával ünnepelt, de Baronits Gábor, a Nyári lányok, Singh Viki, Koroknyai Virág, Iszak Eszti, Sáfrány Emese, Csemer Bogi, Rippel Feri és Katus Attila is kíváncsian figyelték az eredményhirdetést.

Az est hangulatfelelőse Kasza Tibor volt, aki ezúttal is hozta lehengerlő formáját, műsorvezető társa, Osvárt Andi pedig csak úgy ragyogott csodaszép ruhakölteményében.

A díjátadót követően Gönczi Gábor és a Smile zenekar gondoskodott a vendégek hangulatáról, akik éjszakába nyúlóan buliztak és ünnepelték az Leginspirálóbb Hölgyeit.

Ha lemaradtál az eseményről, nézd újra a gálaműsort a SuperTV2-n május 19-én 11órától.

Köszönet!

Büszkék vagyunk rá, hogy az Inspiráló Nők Estje kapcsán olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik hasonló filozófiát vallva támogatják a példaértékű teljesítményeket a sport, a művészet, vagy éppen a társadalmi felelősségvállalás terén.

Az esemény fő támogatói a MOL és a Szerencsejáték Zrt..
Az esemény további partnerei pedig a TV2 csoport, az Atmedia, a Nakama&Partners valamint a FitBalance és a 750 ital márka voltak.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!