Így szabadulhatsz meg pillanatok alatt a porcicáktól

Októberi termékkörképünkben is számos érdekes újdonságot mutatunk be: a Samsung legújabb porszívóival elképesztően könnyűvé válik a porcicák elleni harc, míg a Huawei a világ egyik legvékonyabb okostelefonjával kápráztatott el bennünket. Az őszi újdonságoknak pedig ezzel még korántsem szakadt vége, hiszen a Durex kettő az egyben sikosítója garantáltan felpezsdíti az előjátékot, az Air Wick illatgyertya-család legújabb, Pearl Infusions nevű tagjával pedig a romantikus hangulatról gondoskodhatunk.

Új porszívók a Samsungtól

A Samsung három új porszívómodellel kínál segítséget a porcicák elleni küzdelemben. Mindhárom újdonság HEPA 13 szűrővel érkezik, amely 99,95 százalékban kiszűri a készülékből kiáramló levegőből az allergéneket és a poratkákat.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az égkék színben elérhető, porzsák nélküli VC21F50HUDU porszívó az alap szívófej mellett speciális állatszőr kefével, valamint a nehezen elérhető helyek megtisztítására is alkalmas mini turbó kefével is fel van szerelve.

530 wattos nagy szívóerejével a VC21F60WNAR-as porzsákos porszívó kiváló takarítási eredményt ér el. Hatalmas szívóerejének köszönhetően még a család egészségére káros legapróbb szennyeződéseket is megbízhatóan felszedi, a takarítás így gyors és hatékony.

A VC20F70HNBN modellel a Samsung mérnökei egy kivételesen stabil portartályos porszívót alkották meg. A Motion Sync Design révén ugyanis a porszívó teste a kerekektől függetlenül forog, s ezzel gyorsabb, pontosabb és stabilabb mozgást tesz lehetővé egy hirtelen fordulás során is. A nagyméretű üreges gumikerekek könnyedén és egyenletesen forognak akár szőnyegen, akár szalagparkettán vagy parkettán használják a készüléket.

Ajánlott fogyasztói árak:

• VC21F50HUDU: 64 990 Ft
• VC21F60WNAR: 49 990 Ft
• VC20F70HNBN: 99 990 Ft

A világ egyik legvékonyabb okostelefonja a Huawei-től

A mindössze 6,18 mm-es Huawei Ascend P6 a világ egyik legvékonyabb okostelefonja, és esetében az elegancia páratlan intelligenciával is társul. A négymagos, 1,5 GHz-es processzor és 2 GB RAM memória akár egy modern számítógép belsejében is megállná a helyét. A karcsú készülék 4,7 colos kijelzőjével és 120 grammos pehelysúlyával a legkisebb helyeken is elfér, legyen szó apró női táskáról vagy zsúfolásig telepakolt sporttáskáról.

A szálcsiszolt fémház a külső hatásoknak ellenáll, kellemes tapintásával viszont lágyan belesimul az ember kezébe. Nem hiányzik belőle a kitartás sem, hiszen a vékony fémtestben egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, amely több mint 600 órás készenléti időt biztosít. Az akkumulátor-kímélő technológiának köszönhetően ráadásul a készülék akár 30 százalékkal kevesebb energiát használ, mint más, hasonló méretű okostelefonok, így akár hosszabb utazásokat is kibír töltés nélkül.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!