Lifestyle

Így hat a telihold az életünkre, ma kiemelten fontos, hogy ezekre odafigyelj

Azt is megmutatjuk, hogy ebben az évben mikor számíthatsz még teliholdra.

Ma telihold lesz

Már az elmúlt néhány napon is tapasztalhattuk azt a bosszantó érzést, hogy akármennyire is fáradtnak érezzük magunkat, egyszerűen képtelenek vagyunk időben elaludni, vagy éppen többször felébredünk az éjszaka kellős közepén. Ez nem véletlen, ugyanis ezek a növőhold utolsó napjai voltak, ma estére pedig telihold várható. Ilyenkor az emberek nyugtalanabbak, feszültebbek, ingerlékenyebbek és az álmatlanság sem ritka jelenség. Az idei évben - a mai napon kívül - még összesen hét ilyen napot kell átvészelnünk, ami bizony kellemetlen "mellékhatásokkal" járhat. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Mutatjuk, hogy mikor még lesz telihold 2023-ban: Február 5. Március 7. Április 6. Május 5. Június 4. Július 3. Augusztus 1. és 31. Szeptember 29. Október 28. (részleges holdfogyatkozás) November 27. December 27.
Kattints a további képekért!

A Vízöntő jegyébe lépő Nap egy olyan időszakot vetít előre, amikor mindannyian teremteni, alkotni akarunk, és új élményekre vágyunk. Mutatjuk, mire számíthat a 12 csillagjegy ebben az időszakban!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...