Lifestyle

Eljegyzési gyűrűje miatt ekézi a családja a fiatal lányt, így néz ki az ékszer - Videó

Nagyon felháborodott a 25 éves lány, hogy az eljegyzési gyűrűje miatt szapulják. Különösen fájó számára, hogy a rokonai bántják őt a leginkább.

Család

A Sydneyben élő Claudia Oprya egy nem mindennapi problémával hívta fel magára a figyelmet a közösségi oldalán. A 25 éves lánynak ugyanis nagyon fáj, hogy az eljegyzési gyűrűjét a családjában általában becsmérlően emlegetik. "A családomban élő nők egyértelműen a nőgyűlölet jeleit mutatják" - bosszankodik a lány, aki a TikTok-on adta ki magából a dühét a témában. Gyanítjuk, azóta már a teljes rokonsága látta a felvételt, ugyanis futótűzként terjed és százezrekhez jut el. A TWN.hu cikkéből az is kiderült, mi a gondja a családnak az ékszerrel, ami egyébként 1,2 millió forintba került körülbelül.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.