Van egy furcsaság az Igazából szerelemben, amit senki sem vett észre

Még a legnagyobb rajongók sem tudtak róla.

Igazából szerelem forever

Az Igazából szerelem az a film, amit bármikor és bárhol meg tudunk nézni, akár ezredjére is - noha tény, hogy karácsonykor, illetve most, Valentin-nap közeledtével van a legnagyobb létjogosultsága annak, hogy benyomjuk a play gombot.

A sok szálon futó romantikus alkotást annak ellenére imádjuk, hogy sok sebből vérzik, és számos együgyű, valószerűtlen, logikátlan részlet van benne. A mellett a furcsaság mellett azonban nem tudunk elmenni szó nélkül, amit nemrég fedezett fel egy szemfüles rajongó.

Csak 5 év van közöttük

A már említett fanatikusnak hála kiderült, hogy a Julietet alakító Keira Knightley és a Samet megformáló Thomas Brodie-Sangster között a valóságban mindössze 5, azaz öt év van. Ez azért kifejezetten sokkoló, mert Knightley a filmben egy felnőtt nőt játszott, aki éppen férjhez megy, míg Brodie-Sangster egy 7-8 éves, általános iskolásnak látszó kisfiút. Ugye, ebbe te sem gondoltál bele eddig? Pedig tényleg elég furcsa. Mielőtt azt hinnéd, hogy csak mi drámázunk, elmondanánk, hogy széles e világon milliók fogják most a fejüket.

A jelenleg 32 éves Keira Knightley

A jelenleg 27 éves Thomas Brodie-Sangster

Így festenek most a szereplők

Ha magadhoz tértél a meghökkentő információ után, lesd meg a galériánkban, hogyan festenek most az Igazából szerelem főszereplői - szerinted sokat változtak?

Sam - Thomas Brodie-Sangster
Sam - Thomas Brodie-Sangster
Kattints a további képekért!

Gif: giphy.com; Leadfotó: youtube.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!