Lifestyle

Kastélyban él, és ki sem lehet robbantani a 24 éves lányt, aki egy 57 éves milliomossal jött össze a Tinderen - Fotók

Szerény körülmények között élt születése óta, a Tindernek köszönhetően egy mesébe csöppent. Viszont a herceg akár az apja is lehetne, így a lány közellenség lett a neten.

Tinder

A történetük mesébe illő is lehetne, de a közösségi oldalak idején ma már inkább polgárpukkasztónak számít. Nem csoda, hogy a 24 éves lány sokak számára közellenség lett, egész egyszerűen aranyásónak tartják, mert felvállalta szerelmét a neten - írja a TWN.hu. Hogy mi a gond vele? Nos, talán annyi csak: a Tinderen ismerte meg, közel 33 évvel idősebb tőle, és milliárdos. "Erről a rendkívüli szerelmi történetről hónapok óta cikkeznek a bulvárlapok, és rendre futótűzként járja körbe a világot. A szociális alapon kiutalt lakásban felnőtt lány ugyanakkor váltig állítja, a szerelme őszinte, az idősebb férfiakat szereti. Elmondása szerint ezért is állította át a keresési feltételeket a Tinderen, mert a saját korosztályából elege lett" - írja a lap. Hozzáteszik: miután párba álltak, a férfi rögtön meghívta a birtokára, ahonnan azóta ki se lehet robbantani! És a bejelentése óta ez már pláne nehézkes lenne.

Négy-öt éve még szerény körülmények közt készültek a posztjai, de látszólag a fiatal lány igyekezett hozni az életérzést a közösségi oldalán, ami a mai tiniket jellemzi. Buliképeinek jelentős része a bejárati ajtó előtt készült, szelfijeik a családi házban, a tükör előtt. Aztán rátalált a szerelem...
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: Instagram/allanalukeyxx

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!