Lifestyle

Fürdőruhában is szégyellte magát: majd ledobta, hogy másoknak segítsen így - Fotók

Ma már nehéz lenne elképzelni, hogy éveken át valósággal bújkált. Amióta azonban kiállt a fényre, tízezrek ünneplik nap mint nap.

Szégyen

12 éves kora óta problémái voltak a testvével, ami miatt körülbelül két évtizeden át szenvedett is. A most 36 éves Honey Positano a TWN.hu híre szerint azonban jó ideje nyíltan beszél a problémáiról, hogy segítsen azoknak a nőknek, akik hasonló gondokkal küzdenek. Ő ugyanis még négy évvel ezelőtt is le akarta mondani a tengerparti nyaralását - de szerencsére nem tette. Ott ugyanis nagyot fordult vele a világ: a harmadik napon ébredt rá, hogy rajta kívül valójában senkit sem érdekel, hogyan néz ki. "Más mentalitással tértem haza" - mondta a DailyStar híre szerint, azóta pedig valóságos ikon az Instán.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.