Lifestyle

A sírig tartó szerelem létezik: nyolcvan év együttélés után ugyanazon a napon halt meg az idős házaspár mindkét tagja

Három közös gyermek, hét unoka és tizenegy dédunoka kapcsolta össze a férfit és a nőt, akik nyolc évtizeddel ezelőtt szerettek egymásba. Egyszerre szomorú és felemelő históriájuk regénybe illő.

Társak egy életen át

June és Hubert Malicote 79 éven át kitartott egymás mellett jóban-rosszban. Sőt: az idős házaspárt szinte szimbiotikus viszony jellemezte, amit nem csupán egymás iránt érzett makacs, rendíthetetlen szeretetük és szerelmük példáz, hanem az is, hogy még az életből is együtt távoztak - írja a Mirror. A száz esztendős June hálaadás után néhány nappal betegedett meg, majd nem sokkal később egy hospice-ban helyezték el. Amikor férje, Hubert tudomást szerzett szeretett neje betegségéről, teljesen összeomlott. Az idős férfit hamarosan ugyanabba a hospice-ba szállították, ahol feleségét is ápolták.

Fiuk, a 76 esztendős Sam a nyilvánosságnak elmondta: természetesen édesapja és édesanyja kapcsolatát is jellemezték olykor parázs viták, de még a legdrámaibb és legsúlyosabbnak tűnő helyzeteken is sikerült átlendülniük, ugyanis egymás iránti feltétlen ragaszkodásuk és hűségük párját ritkította.

A regénybe illő szerelmi történet hihetetlenül megható véget ért: June és Hubert a már említett hospice-ban hunyt el, ugyanazon a napon, mindössze néhány óra különbséggel. Hubert november 30-án este 9 óra körül, álmában hunyt el. Húsz órával később, december 1-jén este 6 óra körül felesége is távozott az élők sorából.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.