Időjárás: ezen a napon csap oda ismét a tavasz, újabb fordulat vár ránk

Nehéz ebbe még belegondolni, mivel elég zord jelenleg az időjárásunk.

Érkezhet ismét egy csipetnyi tavasz?

Sok helyen fehér táj fogadta az embereket ma Magyarországon. Persze ez ne legyen nagyon meglepő januárban. A Nyugat-, Északnyugat-Dunántúlt, valamint egyes északi körzeteket kivéve mindenhova érkezett egy kis hó az Időkép beszámolója szerint.

A lap persze hozzátette, hogy nem árt azért az óvatosság, sok helyen latyakosak hókásásak az utak.

A HungaroMet előrejelzéséből kiderül, hogy a szombat, illetve a vasárnap nagyobb része is a derűről fog szólni, zavartalanul napos idő várható. Éjszakánként visszatérnek a keményebb mínuszok, de azért hidegrekordok nem fognak dőlni.

Viszont jövő héten ismét lesz egy nap, ami igazi tavaszt hozhat. A galériánkban mindent leleplezünk!

Hétvégén csapadék nem várható, de hétfőn a nap második felében vastagabb frontfelhőzet érkezik északnyugat felől. Estig még nem valószínű csapadék, éjjel azonban már több helyen előfordul eső, ónos eső, havas eső, főleg északkeleten hó is hullhat. A déli, délkeleti szelet élénk, az Észak-Dunántúlon erős lökések kísérik. A minimum általában -9, -3 fok között alakul, fagyzugokban hidegebb időre is számíthatunk. A csúcsérték 1 és 7 fok között alakul.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.