Erzsébet királynő elől súlyos dolgot titkoltak el, hatalmas botrány lett belőle

II. Erzsébet tudta, hogy hazudnak neki, ráadásul egy befolyásos személyről volt szó.

A királyi család eszén nem lehet túljárni

II. Erzsébet a világ egyik legismertebb és legtiszteltebb uralkodója volt, aki 70 évig ült a brit trónon. Uralkodása alatt számos történelmi eseményen, változáson és kihíváson ment keresztül az Egyesült Királyság, de ennyi idő alatt ez nem is csoda.

A királynőt a nép nagyra becsülte és szerette, amit a közvélemény-kutatások és a tömegek lelkesedése is jól mutatott.

A királynő imádta a kutyákat, különösen a corgikat, amelyekből több mint 30-at tartott élete során. Érdekes, hogy pont egy másik kutya miatt került összetűzésbe egy befolyásos személlyel. Azonban, hogy mi történt, az a galériánkból kiderül!

Anno 2020-ban II. Erzsébet királynő a Buckingham-palotában fogadta Boris Johnsont, valamint a politikus menyasszonyát és az újszülött gyermeküket.
Kattints a további képekért!

Fény derült a titokra, mi áll a háttérben amögött, hogy Erzsébet királynő szinte mindig élénk színű ruhakölteményekben jelent meg a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...