Időjárás: rendkívüli cirrusernyők jelentek meg Magyarország felett, de a fordulat ezután jön

Az időjárásban elég speciálisnak mondható cirrusernyők takarták el a napot rengeteg helyen Magyarországon. Pénteken viszont sok helyen kellemetlen meglepetésben lehet részünk.

Nem akármilyen eső készül lecsapni hazánkra

Bátrak kijelenthetjük, hogy kicsit megbolondult az időjárásunk. Ennek persze sokan örülnek, mivel napközben már tényleg semmi szükség a nagy téli kabátra.

Lehet, hogy március eleje a nyakunkon van, de roppant enyhe ehhez képest a hőmérséklet. Ezt nem csak a saját bőrünkön érzékelhetjük, hanem a meteorológiai is állandóan melegrekordokról számol be.

Február 28-án még sohasem volt annyira enyhe a reggel, mint tegnap, Tatabányán mindössze 11,1 fokig hűlt a levegő. Az Időkép beszámolója szerint új fővárosi rekord is született, Lágymányoson mindössze 9,7 fokig hűlt a levegő, mely egy 112 éves rekordot söpört le a színről.

Magyarország felett közben cirrusernyők jelentek meg ma. Azonban mik ezek, és mi szakadhat a nyakunkba pénteken, az a galériánkból kiderül!

Kicsit apokaliptikus volt sok helyen az ég Magyarországon ezen a napon. Ez nem csoda, mivel betámadott minket a szaharai por.
Kattints a további képekért!

Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...