Lifestyle

Letarolja az országot az ítéletidő: Az ország egyharmadára riasztást adtak ki, itt a térkép

Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.

Egy kis nyári ősz

Teljesen jogosan bosszankodsz azon, hogy már elpakoltad a csizmáidat, a pulcsikat, esetleg a kabátokat is és most indulnod kell dolgozni, kinézel az ablakon és legszívesebben csak visszafeküdnél az ágyba. Az időjárás nem lesz kegyes velünk a héten, mutatjuk, mire kell számítani.

Főleg a keleti területeken zártabb is maradhat a felhőzet, amely nyugat felé haladva szakadozik, gomolyosodik. Szűrt napsütés főleg a nyugati tájakon valószínű. Többfelé várható eső, zápor, zivatar, de lesznek olyan körzetek, amik szárazon maradnak. A keleti, délkeleti szél az ország keleti felén megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 25 fok között alakul. Késő estére 17 fok köré hűl le a levegő - írja a met.hu.
Kattints a további képekért!

Forrás: met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.