Lifestyle

12 napig kizárólag banánon élt egy nő - mindenkit megdöbbentett a bizarr diéta eredménye

A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt, hihetetlen átalakulásról számolt be.

Fogyás banánnal

Yulia Tarbath egy szép napon úgy döntött, hogy egy teljes detoxikáló gyümölcsdiétába kezd, ám nem a megszokott magas víz, és alacsony cukor-, valamint szénhidráttartalmú finomságokat választotta, hanem a diéták rettegett zászlóvivőjét: a banánt. A 12 napos kúra alatt Yulia kedvence lett a fő táplálék, így ez idő alatt semmi mást nem vett magához, csupán megnövelte az elfogyasztott vízmennyiséget. A bizarr, egyoldalú táplálkozás elképesztő hatással volt a nő szervezetére, részletek a galériában!

Yulia a banánt nyersen, főzve, sütve, rántva és szárítva fogyasztotta. A legelső észrevétele az volt, hogy távoznak testéből a méreganyagok, elmúlt az állandósult éhségérzete, az anyagcseréje pedig teljesen felpörgött.
Kattints a további képekért!

Vannak bizonyos élelmiszerek, melyek bármennyire is egészségesek, érdemes őket rendszeresen, de kis mennyiségben fogyasztani, és nem túlzásba esni a habzsolásukkal, különben többet árthatnak, mint használnak.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás: Youtube / Rawsomehealty

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...