Lifestyle

Idén ne csak csokit hozzon a nyuszi! Íme a legjobb gyerekkönyvek húsvétra

A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!

Gyerekkönyvek húsvétra

Süt a nap, virágoznak a fák, már a hó is alig esik...visszavonhatatlanul beköszöntött a tavasz. Ha tavasz, akkor húsvét, hamarosan nyuszik ugrálnak mindenfelé, hímes tojások bújnak meg a fűben, bokrokban – vagy kerülnek díszesen pironkodva egyenesen a kisfiúk kezébe. Nyulak, bárányok, csibék - de a húsvéti flamingó sem ritka látvány - egytől egyig hirdetik az ünnepet, és hogy a készülődés teljes legyen, mi most csokorba szedtük a legjobb húsvéti gyerekkönyveket, amikkel a csokitojás mellett ugyanakkora örömet tudunk szerezni az ajándékozottnak.

Kattints a galériára!

Marék Veronika: Boribon a játszótéren Marék Veronika legújabb mesekönyvében mindenki kedvenc medvéje, Boribon játszótérre megy, és kedvenc játékát, a kis kék mackót is magával viszi. De vajon egy pici mackó is annyira fogja élvezni a nagy hintát, csúszdát, homokozót, mint Boribon? Hamar kiderül, hogy Boribon kismackója nem minden játékkal tud ugyanolyan biztonságosan játszani, mint ő, a csúszdáról lebucskázik, a hintából kiesik – hiszen a kék mackó picike, a játszótér pedig nagy! Miután egy tavaszi záporban bőrig áznak, és majdnem el is veszítik a kismackót, Boribonnak remek ötlete támad: pici játszóteret épít a pici mackónak a nappaliban. Pagony Könyvek
Kattints a további képekért!

Mutatunk egy húsvéti trükköt, ami imádni fogsz, sőt, a család és a vendégek is odáig lesznek érte!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.