Lifestyle

Megrázó videó: Kis híján magával ragadta a brutális hurrikán az élőben tudósító meteorológust

Ahogy azt megjósolták, az Ian hurrikán lecsapott Floridára, 250 kilométer/órás széllel érkezett meg a partokhoz.

Sokkoló videó

Szükségállapotot és kötelező evakuálást rendeltek el az állam 14 megyéjében, a vihar megérkezése óta több százezer ház maradt áram nélkül. A 250 kilométer/órás széllökések annyira brutálisak, hogy könnyedén magukkal ragadhatnak egy embert, aki ha ilyenkor a szabadban marad, még az is kihívást jelenthet neki, hogy egyáltalán állva maradjon.

Valami ilyesmi történt Jim Cantore amerikai meterológussal, aki a leglehetetlenebb helyzetekből tudósított már, azonban az Ian hurrikán még rajta is kifogott. Cantore élőben jelentkezett be a vihar közepéből, de szinte szóhoz sem jutott, mert csak arra tudott koncentrálni, hogy ne ragadja magával a felfoghatatlan erejű természet.

A sztár meteorológus táblák oszlopaiba kapaszkodva próbálta menteni magát és előrébb haladni, azonban ezeket az oszlopokat is játszi könnyedséggel csavarta ki a helyről a vihar. Küzdelmei során még egy letört faág is eltalálja a riportert. Cantore végül egy nagy lendülettel biztonságos fedezékbe húzódott, de a riport semmiképp sem úgy alakult, ahogy ő tervezte. A szélvédett helyről végül megtartotta a tudósítást, a háttérben jól látható, micsoda pusztítást végez a hurrikán.

Forrás: 24.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.