Lifestyle

Idén nem a nyuszi hozza a csokitojást

Itt a tavaszi jó idő, ezért szívesebben töltjük az időnket a természetben, mint egy bevásárlóközpontban. De mi lesz így a húsvéti bevásárlással? Online rendeléssel minden ünnepi hozzávaló házhoz jön.

Bárhol, bármikor

A 21. század egyik nagy előnye, hogy számos hétköznapi dolog már online is elérhető, ilyen például a bevásárlás is. A Tesco Otthonról felületén keresztül több mint 12 000 termék közül válogathatsz, így könnyedén beszerezheted a húsvéti családi összejövetel hozzávalóit, a kicsiknek szánt édességeket, és még a nyuszis dekorokat is beteheted virtuális kosaradba. Sőt, a mobilapplikációnak köszönhetően akár a munkahelyedről hazafelé a villamoson vagy akár a parkban, séta közben is leadhatod a rendelésedet, ha ilyenkor van időd átgondolni, mire lenne szükséged.

Több marad sonkára

Ha nagy a család és hosszú a bevásárlólista, még nagyobb szerepet kapnak az igazán kedvező ajánlatok. A Tesco Otthonról felületén böngészve ugyanúgy elérhetőek az árgaranciás és Clubcard-áras termékek, mintha személyesen vásárolnál valamelyik áruházban, ráadásul a végösszeg és az elérhető kedvezmények is láthatóak, így még könnyebben tudsz tervezni, hogy mi férhet bele a keretbe. A házhoz szállításnak köszönhetően nemcsak időt, hanem benzinköltséget is spórolhatsz, sőt a Tesco Online Club tagjaként kiszállítási díj nélkül rendelhetsz, az első három hónapban pedig dupla Clubcard-pontok is járnak online rendeléseid után.

Ha kimaradt a csokitojás

Hiába megyünk listával bevásárolni és ellenőrizzük le, hogy mi van otthon a kamrában vagy a konyhaszekrényben, szinte mindig van egy-egy apróság, ami kimarad a kosárból. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a tészta dagasztása során derül ki, hogy nincs otthon mazsola a kalácsba, pedig a nagyinak az a kedvence, vagy mégsem lesz elég az előre bekészített csokitojás, hogy a család összes tagjának kedveskedni tudjunk. Ilyenkor lehet nagy segítség az Aznapi Kiszállítás, aminek köszönhetően akár már délután kopogtathat a futár a hiányzó termékekkel.

Oldalak

Lifestyle
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.