A húst mindig megfelelő hőmérsékleten tároljuk. A friss húsokat hűtőszekrényben, a fagyasztott húsokat pedig mélyhűtőben. Ha sokáig utazunk kocsival, akkor tegyük hűtőtáskába. Az alapanyagot mindig alaposan főzzük, vagy süssük meg, hogy elpusztítsuk a benne lévő baktériumokat. Inkább készüljön túl, mint nyers legyen, mert az nagy galibát okozhat!
4/4
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
A húst mindig megfelelő hőmérsékleten tároljuk. A friss húsokat hűtőszekrényben, a fagyasztott húsokat pedig mélyhűtőben. Ha sokáig utazunk kocsival, akkor tegyük hűtőtáskába. Az alapanyagot mindig alaposan főzzük, vagy süssük meg, hogy elpusztítsuk a benne lévő baktériumokat. Inkább készüljön túl, mint nyers legyen, mert az nagy galibát okozhat!