Lifestyle

Edd ezeket, és tincseid hálásak lesznek érte! 5 egészséges finomság, amitől hosszú és fénylő hajkoronád lesz

A hosszú hajkoronához rengeteg idő és türelem szükséges, de olykor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az étrend is fontos szerepet játszik ebben.

Belülről is meg kell adni a segítséget

Sokan álmodozunk gyönyörű, derékig érő, ragyogó hajkoronáról, ám azon kívül, hogy ezt elérni is kifejezetten nehéz, megtartani még bonyolultabb feladat. A hosszú haj megőrzése érdekében nemcsak a megfelelő ápolásra fontos odafigyelni, hanem arra is, milyen élelmiszerekből állítjuk össze az étrendünket, ugyanis tincseink egészsége és növekedése szorosan összefügg a megfelelő tápanyagok bevitelével. Ügyeljünk arra, hogy kerüljük az egészségtelen ételeket, inkább egészítsük ki táplálkozásunkat az alábbi dolgokkal, melyek azon túl, hogy finomak és egészségesek, fogyasztásukkal elősegíthetjük a hajnövekedést:

Magvak A mandula és a napraforgómag rengeteg E-vitamint tartalmaznak, ami serkentheti a fejbőr véráramlását és gyorsíthatja a hajnövekedést is.
Kattints a további képekért!

Ha vékonyszálú a hajad, akkor jobb ha megfogadod ezeket a tippeket a jövőben. Sajnos az ilyen típusú tincsek sokkal sérülékenyebbek is, így érdemes odafigyelni több dologra is az életedben.

Leadfotó: 123rf
Forrás: healthline

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.