Lifestyle

Átnézte férje telefonját, sokkoló fényképekre bukkant a nő: néhány perc alatt széthullott a házassága

A nő férje a közös gyermeküknek küldött át néhány fényképet a WhatsApp felületén - így indult el a lavina, mely végül maga alá temetett egy házasságot.

Lehullt az álarc a férjről

Néha bölcsebb, ha nem kutakodunk a házastársunk mobileszközein, okostelefonján - máskülönben fájdalmas, egész életünket meghatározó felismerésekre juthatunk, melyeket talán jobb lenne elkerülnünk. Szívszorító igaz történet jelent meg a minap a Mirror című lap hasábjain. Főhősnője hosszú-hosszú évek óta élt makulátlannak tűnő házasságban, azonban egy szörnyű napon repedezni kezdtek álomvilága fátylai: ráébredt, hogy a férfi, akivel évtizedeken át megosztotta a hálószobáját, az ágyát, a titkait és az életét, egyáltalán nem az, akinek korábban mutatta magát. Lapozz, a történet folytatását a galériában találod!

Mindez egy ártatlan üzenettel kezdődött: a hölgy férje átküldött néhány képet a fiuknak. Csakhogy a fotókon a pasas egy idegen nő társaságában volt látható.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.