Hétvégi szerelmi horoszkóp: próbáljatok ki valami egészen újat

Nézd meg, hogy mit üzennek a csillagok hétvégére és mi vár rád szerelmi fronton. Horoszkópunk május 22-től május 24-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus idõszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Elõfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentõséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolatok nehezíthetik pár keresésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégén szükséged van egy kis magányra, egyedüllétre. Ha viszont a párod társaságra vágyik, akkor adj neki egy kis szabadságot. A külön töltött hétvége most sokkal inkább hasznára válik kapcsolatotoknak, ezáltal a jövõben sokkal inkább képessé válhattok arra, hogy összehangoljátok az igényeiteket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebbõl akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen ne õrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz idõszakon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ez a hétvége rávilágíthat arra, hogy mennyire tudod az akaratodat képviselni a kapcsolatodban, tudsz-e harcolni a vágyaidért, kiállni magadért. Most fõképpen az érzelmeiddel tudsz hatni leginkább a párodra. Egyedülállóként legyél magabiztosabb és kezdeményezõbb, tegyél érte, ha kapcsolatot szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Most rendkívüli módon rá tudsz hanglódni párod érzéseire, most pontosan tudod és érzed, hogy mit szeretne és mire van szüksége. Ha szeretnéd akkor ez lehet a legromantikusabb, legszenvedélyesebb idõszakotok ebben a hónapban. Most jó esély mutatkozik arra, hogy olyanná formáljátok a kapcsolatotokat, amilyenné szeretnétek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Ez az idõszak segíthet szembenézni az érzéseiddel, kapcsoaltoddal. Gondold át, mit jelent a kapcsolatod a számodra.. Amennyibben magányosnak érzed magad a párod mellett annak mi lehet az oka és hogyan lehetne erre megoldást találni. Ha keresed a párod, akkor most sokkal érzékenyebbé válhatsz, ami megnehezítheti, hogy olyan párt találj magadnak, amilyenre vágysz..

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Életed fõ kérdéseivel szembesíthet ez az idõszak, szeretteidhez fûzõdõ viszonyoddal kell szembenézned. Most érdemes lenne átgondolnod, milyen érzések fûznek párodhoz. Ideje lenne megbeszélni az aktuális kérdéseket, megosztani egymással az érzéseiteket. Most van itt az ideje annak is, hogy komolyabbra fordítsátok a kapcsolatotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nem vagy most könnyû helyzetben, nehezedre esik összehangolódni a pároddal. Túlzottan terhesnek érezheted kedvesed igényeit, elvárásait. Most nagyobb szükséged lehet egy kis szabadságra, általa visszatalálhatsz önmagadhoz. Most a legfontosabb az lenne, hogy tiszteletbe tartsátok egymás igéyneit, vágyait.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétévégén a párod sokkal követelödzõbb lesz a szokottnál, ne csodálkozz rajta, ha sem a véleményét, sem az igényeit nem rejti véka alá. Szükségetek lesz a közös programokra, beszélgetésekre de arra is lesz elhetõségetek, hogy végre megbeszéljétek a jövõbeli terveiteket. Feledhetetlenné varázsolhatjátok ezt a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Eljött a pillanat, amikor hiányát érzed valakinek vagy a kedveseddel lehet baj, mert úgy érzed, hogy nem igazán a társad a hétköznapokban. Próbálj meg nem önsajnálatba menekülni, inkább arra koncentrálj, hogyan kaphatnád vissza azt a régi kedvesedet, aki annak idején levett a lábadról. Ha nagyon mélyen magadba nézel, akkor könnyen rájöhetsz, hogy te is ludas vagy a dologban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Ha még nem foglalt a szíved akkor minden esély meg van arra, hogy szerelemre lobbanj, ne fogd vissza magad, teremts alkalmat az ismerkedésre. Régi kapcsolatokban is a szenvedéllyé a fõszerep, most könnyen rá tudtok hangolódni egymás igényeire. Ha voltak köztettek az elmúlt idõszakban nézeteltérések, azokat most könnyûszerrel tisztázhatjátok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ideje lenne eldöntened, hogy milyen kapcsolatot is szeretnél, ha komolyat akkor muszáj lesz elkötelezõdnöd vagy olyan társat választanod, akivel közösen megbíztok egymásban. Ha szingli vagy akkor legyél, aktívabb, meg vannak az eszközeid, hogy felhívd magadra a figyelmet. Rengeteg lehetõséged lesz az ismerkedésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!