Hétvégi szerelmi horoszkóp: most egy kicsit hagyjuk a másikat egyedül

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hétvége érzelmi fronton! Horoszkópunk május 08-től május 10-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Ha egyedülálló vagy, akkor egy váratlan találkozás meglepõ érzéseket válthat ki belõled. Ez lehet egy szerelmi kapcsolat kezdete is vagy akár egy új munkahelyi lehetõség, bárhogyan is alakul ez a hétvége, a legjobb ezt a helyzetet egyelõre óvatosan kezelni, csak késõbb fogod tisztán látni ennek a találkozásnak a jövõbeli lehetõségeit. Fokozottan érzékeny vagy, ezért könnyen félreértelmezheted mások szavait, szándékait.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A pénzügyek miatt nézeteltérés adódhat köztetek a pároddal. Legyél óvatos, mert ebbõl sokkal nagyobb veszekedés lehet, mint amilyennek látszik. A legjobb az lenne, ha leülnétek és tisztáznátok a helyzetet, lehet, hogy csak félreértés szülte ezt a helyzetet. Mindkettõtöknek jó, ha tisztán láttok ebben a kérdésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Komoly lehetõséged van az ismerkedésre. Egy új kapcsoalt kezdetéhez ideális ez a hétvége. Ha van párod akkor ez az idõszak a kapcsolat elmélyítését hozhatja, persze ebbe nektek is komoly energiát kell belefektetnetek. Töltsétek tartalmasan ezt a hétvégét, a közös együttlétek, emlékek még szorosabbá teszik kettõtök kapcsolatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolataidban, minden valószínúség szerint tudattalan, elfojtott, de most a felszínre kerülõ érzelmi okok miatt. Féltékenység, birtoklás, régi sérelmek kerülhetnek újból a felszínre. Mivel a lelki konfliktusok túlságosan felzaklatnak, várd meg amiíg lehiggadsz. Rengeteget tanulhatsz a történések, emlékek felidézésével.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Összekuszálódhat az életed, amelyért most nem te vagy egyedül a hibás, de abban igen, hogy tovább bonyolítod a dolgokat a büszkeségeddel és rugalmatlanságoddal. Most csak is a saját erõdre támaszkodhatsz, mert akik eddig a támogatásukról biztosítottak, most cserben hagyhatnak. Próbálj meg kedvességgel közelíteni azokhoz az emberekhez, akiknél el szeretnél érni valamit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Itt az idõ, hogy szembenézz a legjobban bántó dolgokkal. Tedd fel a kérdéseidet, hogy végre elhangozhassanak a válaszok. Az utóbbi idõben nagyon sok idõt töltöttél azzal, hogy válaszokat gyártottál. Hát ennek most vége, mert az érintett elmondhatja, hogy õ mit is gondol. Nincs mitõl tartanod, ezen túl leszel végre megkönnyebbülhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A szerelemben romantikus rajongást élhetsz át, úgy érzed megtaláltad az igazit, még a mérhetetlen szabadságvágyadat is képes vagy feladni érte, hiszen minden együtt töltött pillanat boldogsággal tölt el. Nem vágysz semmire és senkire, csak arra, hogy ez a boldogság örökké tartson. Most megmutathatod romantikus, figyelmes, lenyûgözõ énedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

úgy érezheted, hogy megtaláltad az igaz szerelemt, boldogságod határtalan. Ez a kapcsolat most a tetõpontjához érhet ezen a hétvégén, ezáltal az egész világot szebbnek láthatod. Ha keresed a szerelmet, akkor most te vagy a megtestesült türelmetlenség és ez nem csak a szerelemi életedre jellemzõ. Engedd el magad, egyszerûen csak élvezd az életet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szóváltás, veszekedés, összeveszés, régi dolgok felhánytorgatása, ezek mind megkeseríthetik a hétvégédet, ha nem figyelsz elég tudatosan magadra. Most sok mindenhez lenne kedved, de a pároddal való tisztázó beszélgetéshez nincs. Pedig elkerülhetetlen lenne, mert nem teheted meg nem történtté a dolgokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Nemcsak a pénzügyi, de a szerelemi életed is folyamatosan javul, használd ki az alkalmat és kapcsolódj ki a pároddal. A közös élmények még jobban elmélyítheti kettõtök kapcsolatát. Figyelmedet fordítsd a párod és családod felé, hiszen a biztonságot õk adják számodra. A hétvége segít megérteni múltadat, jövõdet, a családodban betöltött szerepedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Neked az utazás, a szabadság egyfajta menekülést is jelent a mindennapi élet viszontagságaitól. Most jól érzed magad a saját magad társaságában, megnyugtat az egyedüllét. Sokszor arra használod ezt az idõt, hogy visszahúzódva elgondolkozz a múltról, életedrõl, problémáidról, feltölt az álmodozás, elmélkedés. Egy csendes helyre való elvonulás erre remek lehetõséget kínál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Addig nem okoz számodra gondot a húség, amíg nincs kísértés. Küzdesz önmagaddal, a bizonytalanságoddal, nehzen vállalod az érzéseidet, fõleg, ha azok a problémák forrásai a most kialakult helyzetnek. Hajlamos vagy meggyõni magad, hogy minden rendben van, miközben tele vagy félelemmel és kétségekkel a jövõt illetõen. Érdemes lenne végiggondolnod ennek a kapcsolatnak folytatását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!