Hétvégi szerelmi horoszkóp - Ezen a hétvégén a Nyilason eluralkodhat a féltékenység

A Kosnak feszült hétvégéje lehet. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A jegyeddel szemben csoportosuló bolygók hatására a konfliktusok szinte elkerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mehetnének a dolgaid. Ha dühös leszel valakire, akkor azt azonnal rendezd le, de mindig a valós okokkal foglalkozz, különben nem jutsz előrébb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Kissé elszomorít az a helyzet, hogy megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatért. Ám minden egyes alkalommal amikor ezt érzed, elhatározod, hogy most változtatsz ezen a dolgon. Ideje lenne a sarkadra állni és kezedbe venni az életed irányítását, halogatással maguktól nem oldódnak meg a problémák. Ha a párodat keresed, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Előfordulhat, hogy egy próbatételen kell átmennie a kapcsolatotoknak, de nem kell félned semmitől. Ez csak megerősíti és elmélyíti kettőtök kapcsolatát. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád társaságát többet keresed, mint az indokolt lenne. Ne ronts ajtóstul a házba, először bizonyosodj meg róla, hogy vevő-e a közeledésedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Jelenlegi párkapcsolatod biztonságot nyújt számodra, de mégsem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ és nem a párodat okolni. Először a fejedben és a lelkedben kellene rendet tenned. Ha egyedülálló vagy, jól érzed magad a bőrödben, régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak - kifejezetten élvezed a szabadságot, függetlenséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Egy ideje visszatérnek bizonyos párkapcsolati problémák az életedbe, ezen a hétvégén sem lesz ez másként. Újból a tehetetlenség érzése uralkodhat el rajtad, mint már annyiszor az elmúlt időszakban. A legjobban az zavar, hogy a változást csak te sürgeted, a párodat ez egyáltalán nem zavarja. Ha keresed a párod, akkor most egyáltalán nem tervezgetsz, csak mész előre - nagyon lazán kezeled a párkeresést és ez így van jól.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A hétvégén megváltozhat a hozzáállásod az érzelmi ügyekhez, ami eddig nyomasztólag hatott rád, az szinte most a semmibe foszlik. Emiatt már nem tölt el aggodalommal a jövő gondolata, csakis az élet pozitív történéseire vagy hajlandó koncentrálni. Ez egy nagyon dicséretes hozzáállás, így szinte boritékolható, hogy csupa pozitív boldogságot, szerelmet vonzol be az életedbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Hatalmi harc ütheti fel a fejét a kapcsolatodban, ez elsőre sokkal komolyabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Amennyiben te és a párod feszültebbek vagytok, mint általában, inkább ne bonyolítsátok tovább a helyzetet azzal, hogy most akartok minden problémát tisztázni. Várjátok meg, amíg lenyugszanak a kedélyek és tiszta fejjel, átgondoltan megbeszéljetek mindent.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A Vénusz a szerelem, szeretet bolygója a jegyedben halad, lehetőséget ad arra, hogy pároddal megbeszéljétek az egymás iránti érzéseiteket. Ha arra van szükség, rendezzétek a párkapcsolati problémáitokat. Ezt most könnyedén és nagyon jól meg tudjátok oldani, megőrizve az egymás iránti szeretetet. Ha párkeresésben vagy, legyél aktív és nyitott, mert sokkal közelebb van a szerelem, mint képzelnéd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Teljesen a hatalmába keríthet a féltékenység, ez az érzés tönkre teheti az egész hétvégédet. Nem bírsz szabadulni a gondolattól, hogy a párod titkot rejteget előtted. Felesleges ezen aggódnod, inkább járj utána a dolognak, utána csak rajtad múlik, mit kezdesz az információval. Ha egyedülálló vagy, nincs túl sok kedved buliba menni, inkább hívd át a barátaidat és töltsétek együtt a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A Mérleg jegyében csoportosuló bolygók megnehezítik az érzelmi életedet, konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatóak ezen a hétvégén. Még akkor is, ha az elmúlt időszakban felhőtlennek mutatkozott a kapcsolatod. Lehet, hogy elkerülhetetlen lesz, hogy csatába szálljatok a kapcsolatotokért, semmiképpen ne utasítsátok el a kompromisszum lehetőségét - most nagyon sok múlik ezen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Valószínűleg az lenne a legjobb számodra ebben az időszakban, ha minél több időt egyedül tölthetnél. Bár nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után akarsz menni, hogy egyszerűen képtelen vagy még a legalapvetőbb engedményekre, kompromisszumokra is. Ha keresed a párod, ugyanez vonatkozik rád is - tölts el minél több időt egyedül, így sok mindent tisztázhatsz magadban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Rendkívül nagy az igényed arra, hogy szeretetet adj és kapj is cserébe. Gyengéd, oltalmazó hangulat uralkodik el rajtad. Jelenlegi kapcsolatod sokkal szorosabbra fűződhet, de tartsd szem előtt, hogy egy kapcsolatban helye van a megfontoltságnak is, ne rendeld túlságosan alá magad más igényeinek. Az érzelmeid kicsúszhatnak az ellenőrzésed alól, ezért nem alkalmas az idő párkereséshez, ha egyedülálló vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak