Hétvégi szerelmi horoszkóp - Az Oroszlánt szexuálisan túlfűtött hétvége várja

Az Ikrek ne rettegjen az elköteleződéstől. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A konfliktusok elkerülésére nem a legjobb módszer, ha a közömbösség álarca mögé menekülsz. Jobban jársz, ha arra törekszel, hogy megbeszéljétek a problémákat még akkor is, ha ehhez most semmi kedved. A legfontosabb, hogy legyetek nagyon őszinték egymással. Ha egyedülálló vagy, akkor kissé kedvetlen lehetsz, a legjobb lenne, ha most olvasással, egy jó film nézésével töltenéd el a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégéd teljesen más irányt vesz, mint ahogy azt eltervezted. Ne aggódj, a végén még valami jó is kisülhet belőle. Így is sok örömteli pillantban lehet részed, a negatív dolgoktól tartsd magad távol. Ha egyedülálló vagy, olyan helyen próbálsz meg ismerkedni, ahol semmi esélyed megtalálni azt, akivel egy boldog kapcsolatot alakíthatnál ki. Inkább töltsd a barátaid társaságában az időt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Helytelenül döntesz, amennyibben teljesen elzárkózol az elköteleződéstől. Érthető, ha félsz az érzelmi függőségtől és mélyen benned él még egy fájdalmas csalódás emléke, amely szinte beleégett a lelkedbe. De itt az ideje, hogy ezeket a fájdalmas emlékeket magad mögött hagyd. Ne zárd el magad az élet szépségei és boldog pillanatai elől, rengeteg szép élmény vár még rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Javíthatatlanul romantikus kedvedben vagy. Ha nem vesztegeted álmodozással az időt, valóban lehetőséged lehet arra, hogy eggyé válhass szeretteiddel, pároddal. Kitűnő képességed van ahhoz, hogy ráhangolódj az igényeikre, így könnyűszerrel a kedvükben tudsz járni. Ha párkeresésben vagy, sajnos ebben az esetben is fennállhat az álmodozás veszélye, ezért ne fűzz nagy reményeket a mostani hétvégéhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Szexuálisan túlfűtött hangulatba kerülhetsz, keresed a kiutat a mindennapokból. Nagy eséllyel szerelembe eshetsz valakivel, talán a meglévő kapcsolatod mellett. Érzelmeid rendkívül intenzívek, de ez csak egy fellángolás, gyorsan tovaszáll, ezért ne építs rá túlságosan. Féltékenység, bűntudat vagy egyéb negatív érzések bonyolíthatják a hétvégédet. Ezeket az energiákat próbáld meg tudatosabban terelgetni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Hajlamos leszel idealizálni másokat, ezért legyél óvatos. Próbáld meg az emlékezetedbe vésni, hogy mindannyian emberek vagyunk, hibázunk, tévedünk, elbukunk. Így talán nem lesz annyira kiábrándító számodra a hétvége elmúltával a napvilágra kerülő igazság. Nem kellene a kapcsolatodban betöltött szerepedet sem túlidealizálni, nemcsak te vagy az, aki beletesz mindent, hogy működjön kettőtök között a dolog.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A jegyedben csoportosuló bolygók megnövelik tettvágyadat, szexuális étvágyadat, az érzelmeid is megerősödnek, elmélyülnek. Ebben a felfokozott lelkiállapotban bepillantást nyerhetsz a fontosabb kapcsolataidba. Ha most kezdesz bele egy kapcsolatba, minden bizonnyal a felfokozott és heves érzelmek lesznek a jellemzők, olyan szenvedélyes pillanatokban lehet részed, amelyben eddig talán még soha.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Romantikus hangulatban talál a hétvége, elégedettnek és boldognak érzed magad. Használd ki a pároddal ennek a két napnak minden percét. Az együtt megélt boldog pillanatok még szorosabbá teszik kapcsolatotokat. Ha keresed a szerelmet, most megviselhet az egyedüllét, de ne hagyd, hogy ez az érzés belehajszoljon egy meggondolatlan kapcsolatba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Rengeteg szuper programban lesz részetek a pároddal a hétvégén. Bár a hétvége nem a pihenésról fog szólni, de ettől függetlenül sikerül kikapcsolódnotok. Ha egyedülálló vagy, akkor egyáltalán nem érzed zavarónak az egyedüllétet. Sőt, remekül érzed magad a bőrődben, mintha csak tudnád, hogy már nem sokáig sorolhatod magad a szinglik táborába.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Semmi másra nem vágysz ezen a hétvégén csak arra, hogy pároddal kettesben töltsétek az időt. Nem vágysz zajos programokra, talán már egyikőtök sem emlékszik arra, hogy mikor volt olyan, hogy kettesben, filmnézéssel és sok beszélgetéssel töltsétek el az időt. Ha keresed a szerelmet, akkor nagyon rossz helyen keresgélsz - ott próbálsz ismerkedni, ahol semmi esélyed egy tartós kapcsolat megtalálására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Hajlamos leszel ma mindenkit rózsaszín szemüvegen keresztül látni és persze csalódás ér, ha a valóság másként fest. Ha kellő mértéket tudnál tartani, akkor egy csodálatosan romantikus közjáték részese lehetnél. Azért próbáld meg nem elvárni mindenkitől, hogy felérjen a romantikus idealizmusodhoz. Az is megeshet, hogy zűrzavaros lelkiállapotodnak köszönhetően véget ér egy régebbi kapcsolatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nehéz a kedvedben járni, hisz éppen valami másra vágysz, mint amit az élet kínál. A környezeted már megszokta, hogy a saját utadat járod, most pedig meglepetten tapasztalják, hogy magánéleti boldogságra és tartós elköteleződésre vágysz. Nem kell már sokáig várakoznod, hamarosan egy olyan személyt sodor az utadba az élet, akivel szinte azonnal megtaláljátok a közös hangot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak