Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Szűz ne rettegjen mindig a változástól

A Halak hadilábon áll az érzelmekkel. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Párkapcsolatodra több figyelmet kellene szentelned, a túl sok vita és veszekedés nem tesz jót egyikőtöknek sem, pláne nem a kapcsolatotoknak. A leghelyesebb lépés az lenne, ha átgondolnád azt, hogy vajon neked mennyi a felelősséged abban, hogy így alakultak a dolgok köztetek. Ha fontos még nektek ez a kapcsolat, akkor ideje egy mindent tisztázó beszélgetésnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvége romantikusabbra már nem is sikerülhetettt volna, párod részéről sorra tapasztalhatod meg a szívet melengető meglepetéseket. Tisztában vagy vele, hogy ezek a pillanatok nem csak egy-egy alkalomra szólnak. A hétköznapi probémákban is bármikor számíthatsz a párod segítségére. Ha szingli vagy, akkor jó hír számodra, hogy hamarosan rátalálsz arra az illetőre, akivel meghitt, romantikus pillanatokat élhettek át.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az élet tele van apró örömökkel, minden pillanatban ott van a boldogság lehetősége. Most csakis rajtad múlik, hogy megtalálod-e, vajon észreveszed-e ezeket az apró jeleket. Sokat tehetsz ebben az időszakban azért, hogy megtaláld azt az utat, amely a boldogság megtalálásához vezet téged. Nem biztos, hogy a szerelemben fogod megtalálni, előfordulhat, hogy egy új hobbiban vagy egy örömteli időtöltésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Az életedben jelenlévő emberi kapcsolataid az elfojtott vágyaidat és elvárásaidat tükrözik. Igazából nincs okod haragudni, ha épp nem azt látod, amit szeretnél. Viszont most sokat megtudhatsz magadról, de ehhez őszintén szembe kell nézned mások kritikáival és véleményével. Ebben az időszakban a minden apró részletre kiterjedő beszélgetésekre van a legnagyobb szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az elmúlt időszakban a kapcsolatotok jó néhány hullámvölgyet megélt, de ezek a próbatételek csak megedzették és megerősítették a kapcsolatotokat. Mindketten nyitottabbá váltatok a kompromisszumos megoldásokra. Ha a szinglik közé tartozol, akkor vesd bele magad a közösségi média birodalmába, ki tudja, talán itt talál rád a szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A hétvége nem egészen úgy alakul, ahogy azt eltervezted, de végülis rá kell jönnöd, hogy a változás nem minden esetben olyan ijesztő, mint ahogyan azt gondoltad. Megtapasztalhatod, hogy adni sokkal nagyobb öröm, mint kapni, így nem meglepő, hogy ez a hétvége egy igazi csoda lesz számodra, élvezd ki minden egyes pillanatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A hétvége hangulata elfelejtett érzéseket hozhat ismét felszínre, nem kell megijedned, csak hagyd, hogy ezek az érzések átjárjanak - a megértés, elfogadás és hála, illetve ezek megértése mindennél fontosabb. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, le kell tenned az érzelmi terheidet, minden szőnyeg alá söpört probléma a jövőben sokszorosan megbosszulhatja magát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Párkapcsolatodban leginkább a stabilitásra és a nyugalomra törekszel általában. Rengeteg közös programot szerveztek a pároddal, de itt az ideje, hogy akár a közös barátaitokat is bevonjátok ezekbe. Hiszen mindkettőtöknek szüksége van egy kis változatosságra. A Vénusznak köszönhetően végre igazán csodás élményekben lehet részetek, felhőtlen boldogságot jelez a szerelem bolygója.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Eseménydús hétvégének nézel elébe, de semmi komolyabbra ne számíts. Ez az időszak nem kedvez a tartós elköteleződésnek, viszont flörtben nem lesz hiány, csak úgy vonzod magad köré a lehetséges jelölteket. Ha kapcsolatban élsz, ne töltsétek otthon a hétvégét, kiránduljatok, menjetek el moziba, színházba, használjátok ki a hétvége minden pillanatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Mivel nagyon nehéz időszakot tudhatsz magad mögött, ezért számodra már az is ünnepnek számít, ha kedveseddel kettesben tölthetsz el egy nyugodt estét. Hát tegyél érte, lepd meg párodat egy különleges vacsorával a hétvégén. Amennyiben egyedülálló vagy, ne szomorkodj egy percig sem, olyan típus vagy, aki bárkit képes elbűvölni, vesd bele magad az életbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Kapcsolataidat a kiegyensúlyozottág jellemzi - ez főképpen annak köszönhető, hogy őszintén megbeszélitek azokat a nehézségeket, amelyek egy időre elválasztottak benneteket egymástól. Talán nem fizikálisan, de lelkileg mindenképpen. Most az élet szerencsésebb oldalát élvezhetitek. Nagyon vigyázzatok erre, próbáljátok megőrizni ezt az állapotot, amíg csak lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Meglehetősen hadilábon állsz az érzelmekkel, egy ideje úgy érzed, hogy mindenki akar tőled valamit és semmit nem kapsz viszonzatlanul. Legyél óvatos, mert teljesen elhatalmasodhat rajtad ez az érzés. Amennyiben így folytatod és nem változtatsz a hozzáállásodon, egyszer csak azt veszed észre, hogy magadra maradtál és senki nem keresi a társaságodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak