A Netflix alaposan felkészül a karácsonyra, tömegével jönnek az ünnepi filmek és sorozatok

Ha te is unod már újranézni az Igazából szerelmet és a Holiday-t, akkor van egy jó hírünk: több mint 20 karácsonyi produkciót mutat be idén a Netflix.

Karácsonyi filmek és sorozatok a Netflixen

A Netflix meglépte a szupermarketekre és rádióállomásokra jellemző lépést, és már hetekkel az ünnep előtt, október elején elkezdte a karácsonyi zsongást azzal, hogy nyilvánosságra hozták: idén 23 olyan produkcióval készülnek, aminek a szeretet ünnepe van a középpontjában – írta meg a LadBible. A streaming-szolgáltató természetesen most is gondolt mindenkire, a jövő hónaptól kezdőden műsorra kerülő filmek és sorozatok között mindenki megtalálhatja a neki valót.

Az ünnepi hangulatot először a The Claus Family (magyarul nagyjából a Télapó családjának lehetne fordítani) hozza majd el, aminek főhőse, Jules nincs odáig a karácsonyért, egészen addig, amíg tudomást nem szerez a családja mágikus örökségéről és rá nem jön, hogy ő az egyetlen, aki megmentheti a karácsonyt.

A Vámpírnaplók című nagysikerű sorozat rajongói is örülhetnek, ugyanis a főhős Elenát megformáló Nina Dobrev nevével fémjelzett Love Hard című romantikus film is érkezik a Netflixre, amiben egy Tinderen köttetett románc történetét követhetjük majd végig.

További újdonságok lesznek még novemberben a Father Christmas is Back, A Boy Called Christmas és A Castle for Christmas, valamint a Vanessa Hudgens főszereplésével készült Karácsonyi cserebere is visszatér a harmadik részével.

Decemberben még inkább rákapcsol a szolgáltató: jön az első olyan karácsonyi rom-kom, aminek egy meleg srác áll a középpontjában (Single All the Way), ezen kívül olyan címeket dobott még be a Netflix, mint David and the Elves, A California Christmas: City Lights, Grumpy Christmas, 1000 Miles from Christmas (1000 kms de la Navidad) és A Naija Christmas.

Ha ez még nem lenne elég, egy csomó karácsonyi sorozat is érkezik, egyaránt újak és olyanok, amelyek új évaddal térnek vissza. Természetesen a gyerekekről sem feledkeztek meg, amellett, hogy az imént felsoroltak között is találhatók családi filmek, kifejezetten a legkisebbeknek is készülnek pár újdonsággal.

Az újdonságok teljes listáját itt találod angol nyelven. A magyar premierekről egyelőre nincs hír, de valószínűleg nekünk sem kell sokat várni, hogy karácsonyi hangulatba kerüljünk a legújabb netflixes filmekkel és sorozatokkal.

A hivatalos nézettségi adatok szerint ezek a legnézettebb alkotások a Netflixen. Te láttad már ezeket?

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak