Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Nyilas úgy érzi, a párja titkol valamit, és a kutakodás közben talál is valamit

Az Ikrek váratlanul beleszerethet a kollégájába. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A jegyedben haladó Vénusz hatására a konfliktusok szinte kikerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mehetnének a dolgaid. Ha vitába keveredsz valakivel, akkor azt azonnal próbáld meg rendbe hozni és ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Kissé elszomorít az a helyzet,hogy megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatért. Ám minden egyes alkalommal amikor ezt érzed, elhatározod, hogy most változtatsz ezen. Ideje lenne a sarkadra állni és kezedbe venni az életed irányítását. Halogatással maguktól nem oldódnak meg a problémák. Ha a párodat keresed, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát és ne türelmetlenkedj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Előfordulhat, hogy egy próbatételen kell átmennie a kapcsolatotoknak, de nem kell félned semmitől. Ez csak megerősíti és elmélyíti kettőtök kapcsolatát. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád társaságát többet keresed,mint az indokolt lenne. Ne ronts ajtóstul a házba, először bizonyosodj meg arról, hogy az illető is hasonlóképpen érez, mint te.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Jelenlegi párkapcsolatod biztonságot nyújt számodra, de mégsem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ, és nem a párodat kellene okolni. Először a fejedben és a lelkedben kellene rendet tenned. Ha egyedülálló vagy, jól érzed magad a bőrödben! Régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak, és kifejezetten élvezed a szabadságot, függetlenséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Egy ideje visszatérnek bizonyos párkapcsolati problémák az életedbe. Ezen a hétvégén sem lesz ez másként. Újból a tehetetlenség érzése uralkodhat el rajtad, mint már annyiszor az elmúlt időszakban. A legjobban az zavar, hogy a változást csak te sürgeted, a párodat ez egyáltalán nem foglalkoztatja. Ha keresed a párod, akkor most nem tervezel, csak mész előre, és nagyon lazán kezeled a párkeresést. Ez így van jól!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A hétvégén megváltozhat a hozzáállásod az érzelmi ügyekhez, és ami eddig nyomasztott, az szinte most szertefoszlik. Emiatt már nem tölt el aggodalommal a jövő gondolata, csakis az élet pozitív történéseire vagy hajlandó koncentrálni. Ez egy nagyon dicséretes hozzáállás, így szinte borítékolható, hogy csupa pozitív boldogságot, szerelmet vonzol be az életedbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Hatalmi harc ütheti fel a fejét a kapcsolatodban. Ez elsőre sokkal komolyabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Amennyiben te és a párod feszültebbek vagytok, mint általában, inkább ne bonyolítsátok tovább a helyzetet azzal, hogy most akartok minden problémát tisztázni. Várjátok meg, amíg lenyugszanak a kedélyek és tiszta fejjel, átgondoltan megbeszéltek mindent.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A Vénusz a szerelem, szeretet bolygója a Kos jegyében haladva lehetőséget ad arra, hogy pároddal megbeszéljétek az egymás iránti érzéseiteket. Ha arra van szükség, rendezzétek a párkapcsolati problémáitokat. Ezt most könnyedén és nagyon jól meg tudjátok oldani, megőrizve az egymás iránti szeretetet. Ha párkeresésben vagy, legyél aktív és nyitott, mert sokkal közelebb van a szerelem, mint azt képzelnéd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Teljesen a hatalmába keríthet a féltékenység. Ez az érzés tönkreteheti az egész hétvégédet. Nem bírsz szabadulni a gondolattól, hogy a párod titkot rejteget előtted. Felesleges ezen aggódnod, inkább járj utána a dolognak. Az igazság kiderülése után csakis rajtad múlik mihez kezdesz! Ha egyedülálló vagy, nincs túl sok kedved buliba menni, Inkább hívd át a barátaidat és töltsétek együtt a hétvégét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A Kos jegyében haladó Vénusz megnehezíti az érzelmi életedet. Konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatóak ezen a hétvégén. Még akkor is, ha az elmúlt időszakban felhőtlennek mutatkozott a kapcsolatod. Lehet, hogy elkerülhetetlen lesz, hogy csatába szálljatok a kapcsolatotokért, de semmiképpen ne utasítsátok el a kompromisszum lehetőségét, most nagyon sok múlik ezen. Ellenkező esetben akár szakítás is lehet a dologból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Valószínűleg az lenne a legjobb számodra ebben az időszakban, ha minél több időt tölthetnél egyedül. Bár nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után akarsz menni, hogy egyszerűen képtelen vagy még a legalapvetőbb engedményekre, kompromisszumokra is. Ha párkeresésben vagy, akkor nagyfokú türelmetlenség uralkodhat el rajtad. Jobban tennéd, ha visszavonulót fújnál és tisztáznád, hogy mit is szeretnél valójában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nem lesz teljesen felhőtlen ez a hétvégéd szerelmi téren, ugyanis a munkahelyi problémák és az ezekkel járó anyagi nehézségek megpróbáltatások elé állítják a kapcsolatodat. Már egy ideje szinte képtelen vagy lazítani, ezért még azt a kevés időt sem tudod igazán kihasználni, ami megadatik. Ha ne oldjátok meg mihamarabb ezt a pároddal, akkor egyre nagyobb lesz a szakadék köztetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak