Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Bikát sorra érik a szívet melengető meglepetések

A Skorpióra és párjára felhőtlen boldogság vár. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A párkapcsolatodra több figyelmet kellene szentelned. A túl sok vita és veszekedés nem tesz jót egyikőtöknek sem, pláne nem a kapcsolatotoknak. A leghelyesebb lépés az lenne, ha átgondolnád azt, hogy vajon neked mennyi a felelősséged abban, hogy így alakultak a dolgok köztetek. Ha fontos még nektek ez a kapcsolat, akkor ideje egy mindent tisztázó beszélgetésnek.


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvége ennél romantikusabb már nem is lehetne, mint amilyennek ígérkezik. A párod részéről sorra tapasztalhatod meg a szívet melengető meglepetéseket. Tisztában vagy vele, hogy ezek a pillanatok nem csak egy-egy alkalomra szólnak. A hétköznapi problémákban is bármikor számíthatsz a párod segítségére. Ha szingli vagy, akkor jó hír számodra, hogy hamarosan rátalálhatsz arra az illetőre, akivel meghitt, romantikus pillanatokat élhettek át.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az élet tele van apró örömökkel. Minden pillanatban ott van a boldogság lehetősége. Most csak rajtad múlik, hogy megtalálod-e, vajon észreveszed-e ezeket az apró jeleket. Sokat tehetsz ebben az időszakban azért, hogy megleld azt az utat, amely a boldogsághoz vezet téged. Nem biztos, hogy a szerelemben fogod megtalálni, előfordulhat, hogy egy új hobbiban vagy egy örömteli időtöltésben.

VI.22. - VII.22

Rák

Az életedben jelenlévő kapcsolataid, az elfojtott vágyaidat és elvárásaidat tükrözik. Igazából nincs okod haragudni, ha épp nem azt látod, amit szeretnél. Viszont most sokat megtudhatsz magadról, de ehhez őszintén szembe kell nézned mások kritikáival és véleményével. Ebben az időszakban a minden apró részletre kiterjedő beszélgetésekre van a legnagyobb szükséged.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az elmúlt időszakban a kapcsolatotok jó néhány hullámvölgyet megélt, de ezek a próbatételek csak megedzették és megerősítették a kapcsolatotokat. Mindketten nyitottabbá váltatok a kompromisszumokra. Ha a szinglik közé tartozol, akkor vesd bele magad a közösségi média birodalmába, ki tudja, talán itt talál rád a szerelem.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvége nem egészen úgy alakul, ahogy azt eltervezted, de végül is rá kell jönnöd, hogy a változás nem minden esetben olyan ijesztő, mint ahogyan azt gondoltad. Megtapasztalhatod, hogy adni sokkal nagyobb öröm, mint kapni. Így nem meglepő, hogy ez a hétvége egy igazi csoda lesz számodra, élvezd ki minden egyes pillanatát.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvége hangulata elfelejtett érzéseket hozhat ismét felszínre, amitől nem kell megijedned. Csak, hagyd, hogy ezek az érzések átjárjanak, a megértés, elfogadás és hála és ezek megértése mindennél fontosabb. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, le kell tenned az érzelmi terheidet, minden szőnyeg alá söpört probléma a jövőben sokszorosan megbosszulhatja magát.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A párkapcsolatodban leginkább stabilitásra és nyugalomra törekszel általában. Rengeteg közös programot szerveztek a pároddal, de itt az ideje, hogy akár a közös barátaitokat is bevonjátok ezekbe, hiszen mindkettőtöknek szüksége van egy kis változatosságra. A bolygóállásoknak köszönhetően végre igazán csodás élményekben lehet részetek, és felhőtlen boldogság vár rátok.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Eseménydús hétvégének nézel elébe, de semmi komolyabbra ne számíts. Ez az időszak nem kedvez a tartós elköteleződésnek, viszont flörtben nem lesz hiány, csak úgy vonzód magad köré a lehetséges jelölteket. Ha kapcsolatban élsz, ne maradjatok otthon, inkább kiránduljatok, menjetek el szabadtéri programokra használjátok ki a hétvége minden pillanatát.


XII.22. - I.20.

Bak

Mivel nagyon nehéz időszakot tudhatsz magad mögött, ezért számodra már az is ünnepnek számít, ha kedveseddel kettesben tölthetsz el egy nyugodt estét. Lepd meg a párodat egy különleges vacsorával a hétvégén. Amennyiben egyedülálló vagy, ne szomorkodj egy percig sem. Olyan ember vagy, aki bárkit képes elbűvölni, szóval vesd bele magad az életbe.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kapcsolataidat a kiegyensúlyozottság jellemzi. Ez főképpen annak köszönhető, hogy őszintén megbeszélitek azokat a nehézségeket, amelyek egy időre elválasztottak benneteket egymástól. Talán nem fizikálisan, de lelkileg mindenképpen. Most az élet szerencsésebb oldalát élvezhetitek. Nagyon vigyázzatok erre, és próbáljátok megőrizni ezt az állapotot, amíg csak lehet.


II.21. - III.20.

Halak

Meglehetősen hadilábon állsz az érzelmekkel. Egy ideje úgy érzed, hogy mindenki akar tőled valamit és semmit nem kapsz viszonzatlanul. Légy óvatos, mert teljesen elhatalmasodhat rajtad ez az érzés. Amennyiben így folytatod és nem változtatsz a hozzáállásodon, egyszer csak azt veszed észre, hogy magadra maradsz és senki nem keresi a társaságodat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.