Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Nyilas párkapcsolatába csúnyán bekavarhat egy harmadik fél

A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, mint az elmúlt időszakban és ennek meg is van az eredménye az emberi kapcsolatodban. Bár még mindig maradtak rendezetlen érzelmi ügyeid, ezeknek még a végére kell járnod, addig ne indíts el új dolgokat. Ha párkapcsolatban élsz, és szeretnéd elnyerni a társad szeretetét, előbb meg kell határoznod, hogy te mit szeretnél ettől a kapcsolattól.


IV.21. - V.20.

Bika

Csakis az őszinteség és a bizalom nyithat utat neked a szerelem és a boldogság felé. Nagyon fontos, hogy mindketten biztonságban érezhessétek magatokat, és még véletlenül se teremts olyan helyzetet, amikor a párod érzelmileg kiszolgáltatva érezheti magát. Az őszinte és mindent feltáró beszélgetések a kapcsolatotok épülését és elfogadását hozhatja számotokra.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ezen a hétvégén meglehetősen szélsőséges a hangulatod. Folyamatosan csapongsz az elköteleződés és a függetlenség között. A környezeted meghökkenve figyeli szélsőséges érzelmi kitöréseidet, ezért félreértésekbe és konfliktusokba keveredhetsz. Ideje, hogy észrevedd, hogy ezzel a viselkedéssel nem tud mit kezdeni a környezeted, és segítségüket pedig támadásnak éled meg, Bánj óvatosabban a szavaiddal és a tetteiddel!

VI.22. - VII.22

Rák

Eleget gyötrődtél a múlt eseményein, most már fordítsd a tekintetedet a jövő felé. Ideje, hogy egyértelműbben fogalmazd meg mit is szeretnél és, ne azt várd el, hogy kitalálják a gondolataidat. A párkapcsolatodban ez most különösen érvényes lehet. Éld meg az érzelmeidet, ez átsegíthet ezen a nehéz időszakon!

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén nagyobb változások történnek az életedben, mint amire számítottál. Az események annyira felgyorsulhatnak, hogy alig bírod követni őket, és csak nehezen tudod áttekinteni a kialakuló helyzetet. A legfontosabb, hogy ne kapkodj, hiszen az idő most neked dolgozik. Ne erőltesd, és ne siettesd az eseményeket, hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek és alakuljanak.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy érezheted, hogy most a szerelmi életed adhat igazán értelmet az életednek. Most mindenre hajlandó vagy kedvesedért, a közös jövőért. Amennyiben éppen párkeresésben vagy, akkor nagy az esélye a csalódásnak, olyan embernek szavazhatsz bizalmat, aki nem érdemes rá, ezért légy különösen óvatos és körültekintő.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvégén találkozhatsz azzal a személlyel, aki az általad felállított magas elvárásoknak is megfelel. Mindent megtesz, hogy meghódítson téged, problémát csak az okozhat, hogy az illető már foglalt vagy legalábbis egyelőre az. Ezért a folytatás nehézségekbe ütközhet. Ha kapcsolatban élsz, akkor a féltékenység okozhat gondot köztetek, pedig nincs okod rá: a párod szeret téged és hűséges hozzád.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelemben most minden az elképzeléseid szerint alakul és ebben nagy szerepe lehet annak, hogy az elmúlt időszakban tudatosan álltál hozzá azokhoz a kérdésekhez, amelyek veszélyeztethetik jelenlegi kapcsolatodat. Ha keresed a párod, akkor ideje, hogy nyitott szemmel járj a világban. Ideje véget vetned a magánynak, hagyd magad végre elvarázsolni!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A szerelmi életed változatos, hódító kedvedben vagy, élvezed a társasági életet. Ha ebben az időszakban ismerkedsz meg valakivel, akkor kölcsönösen azon a véleményen lesztek, hogy egyelőre nem szeretnétek elköteleződni, csak a jelenlegi pillanatot élvezni. Amennyiben párkapcsolatban élsz, egy harmadik személy feltűnése okozhat komoly konfliktushelyzetet. Próbáld meg higgadtan kezelni ezt a nehezebb időszakot.


XII.22. - I.20.

Bak

A pároddal jól kiegészítitek egymást, hiszen hozzád hasonló az életszemlélete, hozzáállása a dolgokhoz. Most még is félelmek és szorongások uralkodhatnak el rajtad, ezek a negatív érzelmek az önértékelési zavarodból táplálkoznak. Ezek legyőzésében csak a saját erődre támaszkodhatsz. Hidd el, felül tudsz emelkedni ezeken! Tereld el a gondolataidat, szépítsd az otthonodat, töltsd a családoddal az időt.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégét lehetőleg töltsd kedveseddel, hogy végre megbeszélhessétek a problémáitokat, mivel az utóbbi időben nem volt lehetőségetek arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek. A hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki nagytakarításra. Ha egyedülálló vagy, tele lehetsz reménnyel és várakozással, de azért csak lassan, légy türelmes, ne ugorj bele olyan helyzetekbe, amely hozzád nem méltó!


II.21. - III.20.

Halak

Párkapcsolatodban viharfelhők gyülekeznek. A párod úgy érzi, hogy elhanyagolod őt. Szeretné, ha több időt töltenétek együtt, de te állandóan a munkádra hivatkozva elutasítod őt. Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatod van, most kiderülhet, és döntened kell arról, hogy a családoddal maradsz-e vagy új életet kezdesz? Ha keresed a párod, olyan személlyel találkozhatsz, akivel titkolnotok kell a kapcsolatotokat egyenlőre.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.