Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Az Ikrek már ismeri az új kedvesét, csak még nem számol vele lehetséges partnerként

A Vízöntő szerelmi életét felkavarja az exe visszatérése. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Az új év első hétvégéjén borúsabban látod a dolgokat magad körül, mint amilyenek valójában. Előfordulhat az is, hogy van egy olyan kapcsolatod, amelyből a legszívesebben most kihátrálnál és végleg megszakítanál vele minden kapcsolatot. Ugyanakkor vedd figyelembe azt is: nem biztos, hogy csak téged érintene. Először tedd helyre magadba a dolgot, Ha szükséged van rá, esetleg kérd ki más tanácsát is, de semmiképpen ne dönts hirtelen és felelőtlenül.


IV.21. - V.20.

Bika

Izgalmas évkezdetre számíthatsz, mert egy múltbéli szerelmed visszatérhet az életedbe. Ne tagadd meg az érzéseidet, de ne is dédelgess hiú ábrándokat, hogy ezúttal minden másképpen lesz. Valószínűleg te is jócskán hibáztál a múltban, talán túl engedékeny voltál, túl sok mindent engedtél meg neki. Lehet, hogy olyan elvárásaid voltak, amelyeket ő nem tudott teljesíteni, a saját érzéseiddel kell először tisztában lenned.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Talán épp a szilveszteri bulin ismerkedtél meg azzal az illetővel, aki az életed párja lehet. Először talán nem is találod szimpatikusnak vagy nem éppen ő az eseted, de amint jobban megismerkedsz vele, szinte azonnal megérzed, hogy megtaláltad azt az embert, akivel szeretnéd leélni az életedet. Ha kapcsolatban élsz, akkor próbáljátok meg tisztázni a vélt vagy valós sérelmeiteket.

VI.22. - VII.22

Rák

A hétvégén több meghívást is kaphatsz a barátaidtól, és ezeket érdemes lenne kihasználnod. Megeshet, hogy ezek valamelyikén fog rád találni a nagy szerelem. Talán egy olyan személlyel hozhat össze a sors, akit már régóta ismersz, de egy ideje nem láttátok egymást. A viszontlátás öröme mellett mindketten úgy érzitek, mintha soha nem szakadtatok volna el egymástól. Csakis rajtatok múlik mi lesz ebből a kapcsolatból.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Energikusan, tettrekészen kezded az új év első hétvégéjét. Úgy érzed, minden, ami belekezdesz, az sikerülni fog. Optimizmusod meghatározza a hangulatodat is, fellelkesít, hogy az elmúlt évben hagytad az összes megpróbáltatásodat. Új fejezetet nyitva végre bebizonyíthatod magadnak és a párodnak, hogy igenis jár neked a boldogság és megelégedettség. Érdemes lenne a hétvégét arra szánnod, hogy összedugjátok a fejeteket a kedveseddel, és megtervezzétek a jövőtöket.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A szerelmi életedben változás várható. Egyre kevésbé tetszik a párod viselkedése. Próbálod elfogadni ugyan, de nem igazán sikerül. Nem akarsz egész életedben ilyen gondokkal küszködni, ezért előfordulhat, hogy úgy döntesz, hogy inkább befejezed ezt a kapcsolatot. Ha egyedülálló vagy, élvezed az élet örömeit, most nagy szükséged van szórakozásra, kikapcsolódásra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az új év első hétvégéje hozhat új szerelmet, de ha már van párod, akkor a vele való kapcsolatod újulhat meg. Fontossá válhat tisztáznod, hogy mennyire vagy képes más szemmel nézni rá az eltelt együtt töltött idő után? Meglátod-e még benne azt, akit egykor megszerettél? Fontos kérdések ezek most számodra, és figyelned kell az érzéseidre, hogy mit súgnak neked.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A párkapcsolatodban a feszültségeket csak úgy tudod feloldani, ha őszintén megbeszélitek a problémáitokat. A legfontosabb, hogy nyíltan mesélj az érzelmeidről, ha úgy érzed az utóbbi időben érzelmileg eltávolodtatok egymástól. Fogalmazd meg mire van szükséged ahhoz, hogy szeretve érezd magad. Ha ezeket meg tudjátok beszélni, akkor még megmenthető lehet a kapcsolat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Munkával kezded az új évet, de csak olyan dolgokat vállalj, amelyeket stressz nélkül tudsz elvégezni. Érzékenyebb vagy a szokottnál, és egy kimerítő munka most padlóra küldhet testileg és lelkileg egyaránt. Kérj segítséget, ha elkerülhetetlen, hogy dolgozz. A legjobb az lenne, ha a hétvégét pihenéssel töltenéd, most az egyedüllét az egyetlen gyógyír megfáradt lelkednek.


XII.22. - I.20.

Bak

Nagy érzelmi viharokat élhetsz át mostanában, ez meglehetősen próbára teheti a tűrőképességedet. De hamarosan kitisztul az ég és nyilvánvalóvá válhat számodra, hogy mit szeretnél. Ne hurcold tovább magaddal az érzelmi terheidet, ha elszánod magad egy döntésre, akkor azonnal cselekedj. Ebben az időszakban az emberi kapcsolataid átértékelése a legfontosabb, a jelenlegi formában már nem tudnak tovább működni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Egy régi szerelmed felbukkanása a jogosan válthat ki aggodalmakat jelenlegi kedvesedből. Amennyiben nem elég erős a kötelék köztetek, akár komoly megpróbáltatások elé is nézhet a kapcsolatotok. Gondold végig mit szeretnél, mielőtt meggondolatlan lépésre szánod el magad. Ha még csak keresed a párod, akkor egy új, izgalmas személy felbukkanása miatt megfontolt hozzáállásra lesz szükséged.


II.21. - III.20.

Halak

A hétvégén váratlanul egy új szerelmi kapcsolat toppanhat be az életedbe, méghozzá egy olyan személlyel, aki már talán foglalt vagy valamilyen oknál fogva titokban kell tartani ezt a kapcsolatot. Nagyon boldog vagy, de zavar a titkolózás, és szeretnéd világgá kürtölni a boldogságodat. Légy türelmesebb, ha a kiszemelted is hasonlóan érez, akkor úgy is téged fog választani és utána másokkal is megoszthatod a boldogságodat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.