Az Oppenheimer 14 Oscar-díjat fog nyerni: a mesterséges intelligencia alaposan megjósolta a jövőt

A mesterséges intelligencia úgy döntött, hogy 14 Oscar-díjat ad az Oppenheimernek.

Meglátjuk, hogy be fog-e jönni a jóslata

Ismét nagy dolgot tett le az asztalra Cristopher Nolan, akinek ugyebár tavaly mutatták be az Oppenheimer című filmjét a mozikban.

Az alkotás J. Robert Oppenheimer amerikai elméleti fizikus életét mutatja be, aki az „atombomba atyjának” számít, mert vezető szerepet játszott a Manhattan-projektben, amely az első nukleáris fegyvereket fejlesztette ki a második világháború alatt.

Cillian Murphy régóta vágyott arra, hogy végre főszerepet kapjon Nolan egyik alkotásában, és már dörzsölheti is a tenyerét, mert a mesterséges intelligencia szerint megkapja a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat.

A galériánkból kiderül, hogy mit jósolt meg előre a mesterséges intelligencia!

Igazából az anyag középpontjában az állt volna, hogy az Oppenheimer főszereplője, Cillian Murphy miképp játssza ki a rajongókat a moziban, hogy ne vegyék őt észre. „A rengeteg előzetes és reklám miatt mindig félórás késéssel megyek a terembe. Besurranok, majd kislisszolok” – nyilatkozta a sztár, aki a Barbie című filmet is így nézte meg.
Kattints a további képekért!

Cillian Murphy csatlakozott azon színészek táborához, akik egy szerep kedvéért hajlandók drasztikusan megváltoztatni a külsejüket.

Leadfotó: 123RF – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...