Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Az Ikrek végre valahára találkozhat azzal, akit neki szánt a sors

A Bika szerelmi élete kezd olyan lenni, mint amilyennek megálmodta. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hétvégén olyan ügyben kérhetik ki a véleményedet, amelyben te is érintett vagy érzelmileg. Ezért most nagyon nehéz tárgyilagosnak maradnod. A legokosabb döntés az lenne a részedről, ha a sorsra bíznád a dolgot, és te kimaradnál ebből a kényes helyzetből. Bármilyen is a kapcsolatod jelenleg, azt kell elérned, hogy visszatérjen a bizalom.


IV.21. - V.20.

Bika

Ha kapcsolatban élsz, végre olyan irányba kezdenek változni a dolgok, amelyben már egy ideje reménykedsz. Visszatér az összhang és a harmónia, minden felmerülő problémát meg tudtok beszélni. Amennyiben még keresed az igaz szerelmet, élvezd ki azokat a flörtölési lehetőségeket, amelyekben most bőven lehet részed, ezek most nagyon jót tesznek az önbizalmadnak, önértékelésednek.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hétvégén kisebb konfliktusok alakulhatnak ki a pároddal, de szerencsére semmi komolyabb veszekedésre nincs kilátás. Nincs okod aggodalmaskodni, okosabb megoldás lenne részedről idejében tisztázni a félreértéseket, megbántottságokat. Ha még várod a Nagy Ő-t, a hétvégén jó eséllyel összeismerkedhetsz vele, szóval járj nyitott szemmel és csodás pillanatokban lehet részed.

VI.22. - VII.22

Rák

Elbizonytalanodhatsz azzal kapcsolatban, hogy valóban szeretnéd-e a jelenlegi kapcsolatodat tovább folytatni. A Kos jegyében haladó Jupiter és az Ikrek jegyében járó Mars, bár komoly feszültség alá helyeznek, de jelentős segítséget is nyújtanak ahhoz, hogy a magánéletedet rendbe tedd. Ehhez viszont nyugalomra van szükséged. Vonulj el, próbáld kizárni a problémákat, hogy átgondolhass mindent.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Sok fájdalmon és tapasztaláson vagy túl, ezért nem csoda, ha most hajlamosabb lehetsz félrevonulni és hideg fejjel mérlegre tenni a kapcsolatodat, illetve annak jelentőségét. Ez a befelé tekintés önmagad mélyebb megértéséhez segíthet hozzá. Ugyanakkor ne hagyd magad túl mélyre merülni a depresszióba!

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal, ismeretségekkel hozhat össze, vagy az sincs kizárva, hogy rátalálsz életed szerelmére. A Mérleg jegyébe lévő Nap ösztönzőleg hat rád, sokkal rugalmasabban viszonyulsz a kapcsolataidhoz. Az új kapcsolat gyökeresen megváltoztathatja a világnézetedet, de sokkal inkább nagyobb szabadságot kell adnotok egymásnak, mint eddigi kapcsolataidban.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nagyon vártad már a hétvégét. Tele vagy lelkesedéssel és optimizmussal, ez pozitív kihatással van a kapcsolatodra. Sok szép, meghitt pillanatot tartogatnak számotokra a következő napok. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor ne aggódj, legyél türelmes és járj nyitott szemmel, mert az Ikrek jegyében haladó Mars biztosít arról, hogy jó eséllyel találkozol valakivel, aki fontos szerepet tölthet be az életedbe.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szokottnál most feszültebb és érzékenyebb lehetsz, ez a feszült lelkiállapot hajlamosíthat arra, hogy olyasmit is támadásnak vegyél, ami mögött semmilyen ártó szándék nem húzódik meg. Érdemes minden szavadra és cselekedetedre odafigyelned. Ha még egyedülálló vagy, a Kos jegyében járó Jupiter segíti megmutatni hódító énedet, és senki nem tud majd ellenállni természetes vonzerődnek.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ezen a hétvégén szeretnél kicsit elbújni a világ szeme elől és szerelmeddel kettesben tölteni az időt. Szeretnéd kizárni a zavaró körülményeket, amelyek megakadályoznak abban, hogy meghitt perceket tölthessetek el kettesben. Ha még keresed a párod, akkor legyél nagyon körültekintő és óvatos, mert többen is kereshetik a kegyeidet, és hajlamos lehetsz a külsőségekre figyelni. Jobban teszed, ha hallgatsz az ösztöneidre, és egyenlőre várakozó álláspontra helyezkedsz.


XII.22. - I.20.

Bak

Kicsit bizonytalannak érezheted magad, talán a saját érzéseidben is kételkedsz, és a párod szándékait sem látod tisztán. Nehezen viseled az ezzel járó bizonytalanságot. Az lenne a legjobb megoldás, ha sort kerítenél egy komoly, mindent tisztázó beszélgetésre. Így lehetőségetek nyílik arra, hogy tisztázzátok egymás iránti érzéseiteket. Ha keresed a párod, akkor még várnod kell a nagy szerelem felbukkanására.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Vannak dolgok, amelyeket nem halogathatsz tovább. Ne rejtegesd tovább az érzelmeidet. Ha azt hiszed, hogy mással minden szebb és tökéletesebb lenne, akkor tévedsz. Te is érzed valahol, hogy ez csak illúzió. Általában a képzelet sokkal színesebb, mint a valóság. Ne kockáztasd az érzelmi biztonságodat, inkább magadban keresd meg a problémák gyökerét.


II.21. - III.20.

Halak

Próbáld meg a kezedbe venni az életed irányítását, mert ezáltal lehetőséged nyílik arra, hogy a kapcsolatodat egy magasabb szintre emeld. Légy őszinte magaddal, és vizsgáld meg mennyire hagytad magad elvarázsolni vagy esetleg mennyire nem akartál szembesülni a valósággal. Ahhoz, hogy tisztán lásd a jelenlegi helyzetedet, tisztáznod kell magaddal a saját vágyaidat és igényeidet. Ha párkeresésben vagy, alaposan nézd meg kinek szavazol bizalmat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.