Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Nyilas élete legromantikusabb hétvégéje elé néz

A Halak olyannal jön össze, akivel titkolniuk kell a kapcsolatukat. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, mint az elmúlt időszakban és ennek meg is van az eredménye a kapcsolatodban. Bár még mindig maradtak rendezetlen érzelmi ügyeid, ezeknek még a végére kell járnod, de addig ne indíts el új dolgokat. Ha párkapcsolatban élsz, és szeretnéd elnyerni a társad szeretetét, előbb meg kell határoznod, hogy te mit szeretnél ettől a kapcsolattól.


IV.21. - V.20.

Bika

Csakis az őszinteség és a bizalom nyithat utat neked a szerelem és a boldogság felé. Nagyon fontos, hogy mindketten biztonságban érezhessétek magatokat, és még véletlenül se teremts olyan helyzetet, amikor a párod érzelmileg kiszolgáltatva érezheti magát. Az őszinte és mindent feltáró beszélgetések a kapcsolatotok épülését és elfogadását hozhatja számotokra.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ezen a hétvégén meglehetősen szélsőséges a hangulatod. Folyamatosan csapongsz az elköteleződés és a függetlenség között. A környezeted meghökkenve figyeli szélsőséges érzelmi kitöréseidet, ezért félreértésekbe és konfliktusokba keveredhetsz. Ideje észrevenned, hogy ezzel a viselkedéssel nem tud mit kezdeni a környezeted, segítségüket pedig támadásnak veszed. Bánj óvatosan a szavakkal!

VI.22. - VII.22

Rák

A kapcsolataid az elfojtott vágyaidat és az elvárásaidat tükrözik. Nem érdemes haragudnod, ha nem azt látod, amit szeretnél. Viszont most sokat megtudhatsz magadról, amennyiben végre hajlandó vagy nyitni feléjük. Tisztázó, minden részletre kiterjedő beszélgetésekre, önkritikára lesz szükséged. Persze ehhez igen csak ki kell lépned a biztonságos komfortzónádból.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén nagyobb változások történhetnek az életedben, mint amire számítottál. Az események annyira felgyorsulhatnak, hogy alig bírod követni és csak nehezen tudod áttekinteni a kialakuló helyzetet. A legfontosabb, hogy ne kapkodj, hiszen az idő most neked dolgozik. Ne erőltesd és ne siettesd az eseményeket, hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy érezheted, hogy most a szerelmi életed adhat igazán értelmet az életednek. Most mindenre hajlandó vagy a kedvesedért, a kapcsolatotokért. Amennyiben éppen párkeresésben vagy, akkor nagy az esélye a hibázás esélyének, és olyan embernek szavazhatsz bizalmat, aki nem érdemes rá.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvégén találkozhatsz azzal a személlyel, aki az általad felállított magas elvárásoknak is megfelel. Mindent megtesz, hogy meghódítson téged, problémát csak az okozhat, hogy az illető már foglalt vagy legalábbis egyelőre az. Ezért a folytatás nehézségekbe ütközhet. Ha kapcsolatban élsz, akkor a féltékenység okozhat gondot köztetek, pedig nincs okod rá, a párod szeret téged és hűséges hozzád.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelemben most minden az elképzeléseid szerint alakul és ebben nagy szerepe lehet annak, hogy az elmúlt időszakban tudatosan álltál hozzá azokhoz a kérdésekhez, amelyek veszélyeztethetik jelenlegi kapcsolatodat. Ha keresed a párod, akkor ideje, hogy nyitott szemmel járj a világban. Ideje véget vetned a magánynak, hagyd magad elcsábítani.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha van párod, akkor itt az ideje, hogy romantikázzatok, próbáljatok ki új dolgokat. A párod egészen biztosan élvezni fogja, ha egy kicsit megfűszerezed a szerelmi életeteket. Sőt könnyen lehet, hogy újra olyan szerelemre lobban irántad, mint a kapcsolatotok kezdetekor. Amennyiben párt keresel, akkor többen is szeretnének meghódítani. Ám a legnagyobb problémát az okozza, hogy nem tudod, hogy mire is vágysz. A legjobb az lenne, ha senkit sem az első benyomás alapján ítélnél meg, hanem a belső értékeire koncentrálnál.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha kapcsolatban élsz, akkor nem kell aggódnod a hétvégén, mert a szerelmi életed jól alakul. Bár az igaz, hogy jól tennéd, ha több időt szánnál a párodra. Ha mindketten állandóan kitértek a közös programok elől, akkor az előbb-utóbb problémákhoz vezethet. Ezen most könnyűszerrel javíthattok, az Oroszlán jegyében járó Vénusz megfűszerezi a szerelmeteket. Párkeresőként felejtsd el az egyedüllétet, Vénusz annyi jelöltet hoz az utadba, hogy alig győződ a meghívásokat, randevúkat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégét lehetőleg töltsd kedveseddel, hogy végre megbeszélhessétek a problémáitokat. Mivel az utóbbi időben nem volt lehetőségetek arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek. A hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki nagytakarításra. Ha egyedülálló vagy tele vagy reménnyel, örömmel, azért csak lassan, még egy kicsit legyél türelemmel.


II.21. - III.20.

Halak

A párkapcsolatodban viharfelhők gyülekeznek. A párod úgy érzi, hogy elhanyagolod őt. Szeretnéd, ha több időt töltenétek együtt, de mindig a sok munkádra hivatkozol. Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatod van, most kiderülhet, döntened kell arról, hogy a családoddal maradsz-e vagy új életet kezdesz. Ha keresed a párod, olyan személlyel találkozhatsz, akivel egyenlőre titkolnotok kell a kapcsolatotokat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.
Lifestyle
Kutyák vagy mormoták? Nos, a videót látva a kérdésre adott válasz egyértelműnek tűnik. Talán ezért is lett ekkora siker ez a felvétel.
Sztárok
Greta Garbo a szerelem megszállottjaként élt: a színésznőnek hatalmas szexuális étvágya volt, férfiak és nők is megfordultak szép számmal az ágyában.