Hétvégi szerelmi horoszkóp: Érzelmi fronton igen zűrös hétvége áll előttünk

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 15-től 17-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Egy utazás vagy kirándulás alatt is érkezhet az a szerelem, melyre vágysz, s ami szinte elkerülhetetlen, hisz karmikus kapcsolat köt benneteket össze. Egyből egymásra ismertek, megnyugvást találva, hitet kapva, s jókedvre derülve. Egy tanfolyam is adhatja a hátteret, netán egy könyvtár, ahova betérsz tanulni, olvasni. A szellemiség már meglévő kedveseddel, régóta együtt élt pároddal is szerepet játszhat a szerelem kibontakozásában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Angyalaiddal beszélgess, akik mindent megtesznek, hogy az a szerelem találjon rád, melyre vágysz! Ha figyelsz, még abban is segíteni tudnak, hogy ne ragadj bele egy csalódásodba, ne kergess álmokat, illúziókat, ne hidd el, hogy „lehozzák a csillagokat az égről”, ha „egy pohár vizet nem kapsz, ha kérsz”! Meglévő szerelmedet fogadd el úgy, ahogy van - a csalódás mögött mindig elvárás van – tegnap is ilyen volt, holnap is ilyen lesz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne csodálkozz, ha mindenki megnéz az utcán, ha nem tudsz elbújni a nyilvános helyeken, körülötted vannak a hódolók, vonzod őket lágyságoddal, szépségeddel, kedvességeddel! Mégse higgy el nekik mindent, még ha a csillagokat is lehoznák az égről – kérj csak egy „pohár vizet”, s kiderül, hogy ki mit tesz meg érted! Régóta együtt élt párod felé, ha csalódást érzel, engedd el elvárásaidat – azzal minden megoldódik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Minden lehetőség adva van, hogy egy csodaszép szerelmes hétvége részesévé válj, melyet te teremtesz lendületeddel, ötleteiddel, ugyanakkor gondoskodással teli nagy szereteteddel. Körülötted is vannak a hódolók, egyik különlegesebb, mint a másik, talán még választani sem tudsz köztük. Angyalok segítik már meglévő kapcsolatodat is, legyen bár az egy friss, vagy már régóta együtt élt párod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha bármilyen rossz gondolat merülne fel benned kedvesed iránt, kérdezd meg! Ne agyalj rajta, ne engedd, hogy az aggódással teli érzések felnagyobbodjanak, tönkretéve hétvégédet! Bölcsességed, higgadtságod sokat tud segíteni, még abból az álomvilágból is ki tud hozni, mely rózsaszín ködként mutatkozik meg, ha még keresésben vagy. Régóta együtt élt pároddal teljes a harmónia, valami titok összefog, összetart benneteket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Olyan szépen beszélsz, fogalmazol, hogy ha még keresésben vagy, valaki felfigyel erre, s nem engedi, hogy tovább menj. Beszélj, írj, hagy találjon rád, akivel már többször éltél együtt előző életekben, s most is egymás segítői vagytok! Már meglévő kapcsolatod stabilizálódhat, akár hosszútávban is elkezdhettek gondolkozni. Régóta együtt élt pároddal szökjetek meg családotok, szüleiket elöl – jobban jártok!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ne hagyd, hogy egy csalódás miatt elbújj a világ elöl! Se ne sírdogálj, se ne álmodozz, vagy ha teszed, azt tudatosan tedd! Persze, ha jól esik, fokozhatod egy csöpögős film megnézésével is, ám ha elfogynak könnyeid, lépj a világ színe elé, hisz valaki keres, vár, már elindult feléd! Meglévő kedvesed gondoskodását, ágyba vitt reggelijét fogadd hálával! Régóta együtt élt pároddal beszélj meg mindent, most lesz erre lehetőség!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nem kell sok pénzt költened ruhákra, ékszerekre - ne akarj megfelelni senkinek sem, hisz nem azért szeretnek! A belőled áradó csendes nyugalom, bölcsesség tesz vonzóvá, magnetikus kisugárzásod miatt képtelenség arrébb menni, mely megigéz, fogva tart. Angyalaid vigyázzák meglévő kapcsolatodat, bár régóta együtt élt pároddal nem lesz könnyű dolguk, ott komolyabb viták, összetűzések is jelentkezhetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hallgass belső hangodra, hittel teli szívedre, ne keresd a lehetőséget az önsajnálatra, ne akard bebizonyítani, hogy milyen csalódott vagy! Ezek mögött elvárások van, amiből ki lehet lépni - fogadd el kedvesed olyannak, amilyen, régen is ilyen volt, mint ma, s holnap sem fog nagymértékben változni! Ha még keresésben vagy, álomvilágod eltakarhatja a feléd érkezőket, legyél a Jelenben, a valóságban!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Jobban jársz, ha elkerülöd a titkos kapcsolatokat, csalódást okozhatnak, s a lebukás veszélye is fennáll! Ha ügyes vagy, felelősséget vállalsz a szerelmi életedért, nincsenek elvárasaid, úgy szereted kedvesed, ahogy van. Ha ilyen tudatos vagy, az önsajnálatot el tudod kerülni. Párodra is ez jó hatással van, aki meglehet, épp ezekben a csapdákban vergődik – jó példával elöl járva neki is csodát varázsolsz a hétvégére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nem csak te vagy tele érzelemmel, szeretettel, de kiszemelted, szerelmed, még régóta együtt élt párod is. Nincs is akadálya szerelmes hétvégédnek, ahol akár te kapod ágyba a reggelit, akár te viszed kedvesednek, mindenképp boldogság teremtődik. Otthonodat is szerelemfészekké tudod alakítani, ahonnan, ha lehetne, ki sem jönnél - ne is foglalkozz azzal, mi lesz, csak a Jelent éld meg!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Tele vagy ötletekkel, nyitott vagy a világra – rá is találsz arra, akit keresel, úgy sem nyugszol addig, míg nem találkoztok. Megfelelési vágyad azonban ne vidd magaddal, ne mást mutass, mint aki vagy, mert akkor az talál rád, akinek az a másik tetszik, ami valójában nem is rólad szól! Az internet is segítségedre lehet, de még abban is, hogy kedveseddel, régóta együtt élt pároddal hova menjetek, utazzatok, mit nézzetek meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!