Mosoda újratöltve - Csak egy kattintás, és a futár hozza-viszi a mosnivalót

A Jeff spanyol startup vállalkozás hamarosan egyetlen kattintással megkönnyíti életünket, hiszen elindul hazánkban is a Mr. Jeff! Magyarul házhoz jön a mosoda! Ez a mindenki számára kényelmes és gyors ruhatisztítási szolgáltatás okostelefonon vagy weboldalon keresztül rendelhető meg. A cég nemcsak magát a szolgáltatást, hanem egy kisbefektetést igénylő innovatív franchise üzleti modellt is kínál hazai vállalkozóknak! Eloi Gómez, a Jeff vezérigazgatója és társalapítója válaszolt kérdéseinkre! (x)

Miért gondoljátok, hogy ez sikeres lehet nálunk?

Véleményem szerint Magyarországon hatalmas piaci rés van, itt inkább a hagyományos mosodai szolgáltatások működnek. Mr Jeff digitalizált formában, jóval egyszerűbben képes megújítani mindezt!

Ahogy értem a szolgáltatás mellett most egy vállalkozási lehetőséget is kínáltok. Kiknek szól?

A Mr Jeff a vállalkozóknak egy „kulcsrakész” franchise modellt kínál, amely magában foglalja a finanszírozást, a képzést és a folyamatos támogatást, valamint a marketing csapat által nyújtott segítséget online és offline kampányokkal, és persze az alkalmazás- és webfejlesztést. Bárki csatlakozhat, az érdeklődők a cég honlapján, illetve a franchises@mrjeffapp.com email címen kaphatnak további információkat.

Kiket céloz a szolgáltatás és mennyibe kerül majd?

A szolgáltatás egyszeri vagy havi előfizetéses rendszerben működik, és kifejezetten az elfoglalt, fiatalabb generációt célozza, akik folyamatosan használják digitális eszközeiket, otthon vannak a közösségi média világában.

Magyarországon a havi előfizetési díj 10 600 forint lesz, amely 4 kis mosodai zsákot foglal magában. A 4 nagy zsákot tartalmazó csomag pedig havi 13 600 forint. Ha valaki előfizetés nélkül szeretné igénybe venni a szolgáltatást, akkor annak átlagos ára 3800 forint zsákonként. Futárunk házhoz megy a kimosandó ruháért és 48 órán belül kitisztítva vissza is hozza azokat. Van vasalási szolgáltatásunk is, amely az előfizetőknek 400 Ft/darab, az egyszeri megrendelőknek pedig 500 Ft/darab.

Mr Jeffet mikortól hívhatjuk, és lesznek- e más szolgáltatások is?

Nagyon örülünk annak, hogy már vannak partnereink Magyarországon, és az első üzleteket a tervek szerint még az év vége előtt megnyitjuk Budapesten, talán még az ünnepek előtt debütálunk!

Jelenleg ehhez a szolgáltatásunkhoz keresünk üzlettársakat itt, de hamarosan a Beauty Jeff (szépségápolás) és a Fit Jeff (fitnesz) szolgáltatásainkhoz is elkezdjük keresni a partnereket.

Mik a további tervek?

A csapat hihetetlen növekedést produkált eddig, világszerte már több mint 500 közvetlenül és 3 000 közvetetten alkalmazottunk van. Terveink szerint a közeljövőben a Jeff Services világszerte 60 országban, 6 különféle szolgáltatással és 5 000 üzlettel lesz elérhető.

Reméljük szeretni fogják a magyar emberek Mr Jeffet, és minél előbb megtapasztalhatják a „The Good, Good life" életérzést, ami azt jelenti, hogy a Jeff-fel minden tekintetben könnyebbé válik majd az életük!

Lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
A tudósok előálltak egy új férfi fogamzásgátlóval, ami forradalmasíthatja ezt a területet.
Sztárok
Naomi Judd idén áprilisban két gyermeket hagyott hátra, akik a mai napig azon vannak, hogy ne lássanak napvilágot édesanyjuk öngyilkosságának rejtélyes részletei.
Sztárok
Miló Viktória szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd. Az egykori profi ökölvívó nemrég azt is elmesélte, hogyan és minek köszönhetően tett szert nagy...