Mosoda újratöltve - Csak egy kattintás, és a futár hozza-viszi a mosnivalót

A Jeff spanyol startup vállalkozás hamarosan egyetlen kattintással megkönnyíti életünket, hiszen elindul hazánkban is a Mr. Jeff! Magyarul házhoz jön a mosoda! Ez a mindenki számára kényelmes és gyors ruhatisztítási szolgáltatás okostelefonon vagy weboldalon keresztül rendelhető meg. A cég nemcsak magát a szolgáltatást, hanem egy kisbefektetést igénylő innovatív franchise üzleti modellt is kínál hazai vállalkozóknak! Eloi Gómez, a Jeff vezérigazgatója és társalapítója válaszolt kérdéseinkre! (x)

Miért gondoljátok, hogy ez sikeres lehet nálunk?

Véleményem szerint Magyarországon hatalmas piaci rés van, itt inkább a hagyományos mosodai szolgáltatások működnek. Mr Jeff digitalizált formában, jóval egyszerűbben képes megújítani mindezt!

Ahogy értem a szolgáltatás mellett most egy vállalkozási lehetőséget is kínáltok. Kiknek szól?

A Mr Jeff a vállalkozóknak egy „kulcsrakész” franchise modellt kínál, amely magában foglalja a finanszírozást, a képzést és a folyamatos támogatást, valamint a marketing csapat által nyújtott segítséget online és offline kampányokkal, és persze az alkalmazás- és webfejlesztést. Bárki csatlakozhat, az érdeklődők a cég honlapján, illetve a [email protected] email címen kaphatnak további információkat.

Kiket céloz a szolgáltatás és mennyibe kerül majd?

A szolgáltatás egyszeri vagy havi előfizetéses rendszerben működik, és kifejezetten az elfoglalt, fiatalabb generációt célozza, akik folyamatosan használják digitális eszközeiket, otthon vannak a közösségi média világában.

Magyarországon a havi előfizetési díj 10 600 forint lesz, amely 4 kis mosodai zsákot foglal magában. A 4 nagy zsákot tartalmazó csomag pedig havi 13 600 forint. Ha valaki előfizetés nélkül szeretné igénybe venni a szolgáltatást, akkor annak átlagos ára 3800 forint zsákonként. Futárunk házhoz megy a kimosandó ruháért és 48 órán belül kitisztítva vissza is hozza azokat. Van vasalási szolgáltatásunk is, amely az előfizetőknek 400 Ft/darab, az egyszeri megrendelőknek pedig 500 Ft/darab.

Mr Jeffet mikortól hívhatjuk, és lesznek- e más szolgáltatások is?

Nagyon örülünk annak, hogy már vannak partnereink Magyarországon, és az első üzleteket a tervek szerint még az év vége előtt megnyitjuk Budapesten, talán még az ünnepek előtt debütálunk!

Jelenleg ehhez a szolgáltatásunkhoz keresünk üzlettársakat itt, de hamarosan a Beauty Jeff (szépségápolás) és a Fit Jeff (fitnesz) szolgáltatásainkhoz is elkezdjük keresni a partnereket.

Mik a további tervek?

A csapat hihetetlen növekedést produkált eddig, világszerte már több mint 500 közvetlenül és 3 000 közvetetten alkalmazottunk van. Terveink szerint a közeljövőben a Jeff Services világszerte 60 országban, 6 különféle szolgáltatással és 5 000 üzlettel lesz elérhető.

Reméljük szeretni fogják a magyar emberek Mr Jeffet, és minél előbb megtapasztalhatják a „The Good, Good life" életérzést, ami azt jelenti, hogy a Jeff-fel minden tekintetben könnyebbé válik majd az életük!

Lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...