Hétvégi szerelmi horoszkóp: Dobja be magát a Bak

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 28-tól 30-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Váratlan lehetőségek és meglepetések sorozata előtt állsz, melyek szerelmi életedbe is izgalmat hozhatnak. Benne van mindebben a te türelmetlenséged is - igaz, hogy aki szelet vet, vihart arat. Sportold ki magadból a feszültségeket, hogy inkább a pozitív, izgalmas történések színesítsék hétvégédet, ahol fergeteges nagy „dumád” babérokat arat! Régóta együtt élt pároddal ne csodálkozz, ha nehezen boldogulsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nagy lendületeddel bármit megteremtesz, s akkor még szó sincs azokról a finomságokról, melyeket a konyhában alkotsz, szerelmed, párod, kiválasztottad, s mindenki örömére. Szavaidban lágyság és megértés lakozik, mely még egy „jó pont”, bár ha provokálnak, kritikáiddal ledöntheted mindazt, amit addig felépítettél. Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang, pláne ha nyaratok, utaztok valahova.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ha úgy érzed, hogy szerelmed rád telepedik, ne csodálkozz! Igaz, most a legkisebb dolog is elég hozzá, hogy azt érezd, „fojtogatnak”. Szabadságvágyad nagymértékben előjön, szinte semmi kötöttséget, alkalmazkodást nem tudsz elviselni. Így leginkább a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatok vonzanak, s a már meglévő partneredet, de régóta együtt élt párodat is provokálod, próbára téve összetartozásotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Higgadt, nyugodt, végtelen szeretettel teli energiád mindenkinek jól esik, legyél bár hódolóid körében, egy kiválasztott személlyel, szerelmeddel, avagy régóta együtt élt pároddal. Ne csodálkozz, ha minden álmod, vágyad teljesül, ahol valójában te vagy a teremtő, amit adsz másnak, azt kapod vissza! Még azt a vágyad is megkaphatod, mely hosszabbtávban próbál gondolkozni, megkérhetik a kezed, avagy te szerelmedét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Egyszerre vagy nyitott kapcsolatodra, ugyanakkor erős vágy ébredhet benned az egyedüllét, a magány, a csend irányába. Próbáld meg e két ellentétes energiát összehangolni - fedezzetek fel új dolgokat szerelmeddel, ugyanakkor tudjatok hallgatni, csendben maradni is! Ha még keresésben vagy, szenthelyeden találkozhatsz álmaid választottjával, érdemes felkeresned! Régóta együtt élt pároddal is zarándokoljatok el oda!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne rontsd el türelmetlenségeddel ezt a csodálatos hétvégét, hisz minden álmod, vágyad teljesülhet! Utazzatok szerelmeddel, vonz most minden izgalmas és különleges lehetőség, bár próbálj közben meg-megállni, a csendben meglátni a csodákat! Ha még keresésben vagy, jó hátteret adhat egy nagy találkozásnak külföldön, egy távoli tájon való barangolás, amit régóta együtt élt pároddal is tudtok közösen élvezni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ne csodálkozz, ha feszültséget érzel magadban, szeretnél egyedül lenni vagy legalább szabadnak érezni magad! Szükséged van az újra, az izgalmakra, melyet meg tudsz valósitani már meglévő kapcsolatodban is, ha elég tudatos vagy, s úgy szervezed a programotokat, hogy az tele legyen kihívásokkal, lehetőségekkel. Régóta együtt élt pároddal sem unalmas, mindketten robbantgathattok, a végén azonban legyen ölelés!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Semmit nem kell tenned, csak önmagadat adnod, hagyni, hogy angyalaid mindent elrendezzenek! Érdemes megfogalmaznod, mit szeretnél, hisz akkor könnyebb a dolguk, bár így sem állíthatja meg senki sem csodákban és szeretetben gazdag élményeidet. Utazz szerelmeddel, ha lehet, messze, tengerentúlra, de még régóta együtt élt pároddal is, akinek az új helyzet csillapítani tudja türelmetlenségét és kritikus hangulatát!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szerencsére nem hagynak hódolóid se sírdogálni, se elmenekülni problémáid elöl, fogják kezed, jobbnál jobb programokkal állnak elő, melyek kimozdítanak önsajnálatodból. Mindezt szerelmed is megteszi, de még régóta együtt élt párod is, akik utazást szerveznek, csacsognak, váratlan fordulatokkkal lepnek meg. Szenvedélyességük egy idő után magukkal ragad, s újra a régi, hittel és világmegváltó gondolatokkal teli vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Tegyél meg mindent kapcsolatodért, ám figyelj rá, hogy túl szigorú és „fojtogató” ne legyél! Pláne, ha fontos számodra, hisz most nagyon élvezed azt a lelki mélységet, mely egész különleges érzések csodájával itat át, melyet úgy hívnak, hogy szerelem. Át is tudod ugrani velük azokat az akadályokat, amiket szerelmed vagy régóta együtt élt párod állít eléd váratlanul jött szabadság-, és izgalmak utáni vágyával.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Legyél éber, bárhol ráakadhatsz kedvesedre, még az utcán is, egy váratlan helyzetbe kerülve. Sportolás közben is lehetséges, avagy egy hirdetés is hozhatja őt. Igaz, nincs garantálva, hogy ez a kapcsolat hosszú távú lesz, ami nem jelenti azt, hogy annak minden élményét ne éld meg. Szabadságvágyad épp úgy, ahogy szerelmednek vagy régóta együtt élt párodnak is felerősödhet - lépjetek egymástól egy kicsit távolabb!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Tegyél le minden munkával kapcsolatos problémát, hogy meg tudd élni azt a csodát, mely vár rád a szerelemben! Teremtőerőd teljében vagy, csak vágyaidat, álmaidat kell kigondolnod, kimondanod. Persze egy hirdetést is adj fel, vagy mondj igent a szerelmed által kitalált programokra! Régóta együtt élt pároddal nehezebb a helyzet, aki nem fér a bőrébe, szabadságvágya tombol – engedd el, jó érzés lesz, mikor visszajön!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!