Hétvégi szerelmi horoszkóp: ez nem a Nyilasok hétvégéje

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 16-tól november 18-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Titkos hódolóidra fény derülhet, mely nem csak meglepetéseket hozhat, de csodákkal, érzelmekkel, testiséggel teli megéléseket is. Tele vagy ötletekkel, nem is hagyod, hogy azok csak úgy elvesszenek az éterben, megteremted, amit szeretnéd, akadályt nem ismerve. A túlzásokra figyelj, hisz ha mindent egyszerre akarsz, nem marad elég energia a befejezéshez! Ebben régóta együtt élt párod segít, talán feszültségeket is hozva.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne hagyd, hogy a benned levő szenvedélyességet, nagy teremtőerőt valami megzavarja - netán a félelmek, aggódások, a kishitűség! Itt a szerelem, csak ne akard, hanem engedd meg, hogy olyan csodálatos legyen, mint amilyent elképzelsz! Hódolóidnak nem kell mindent elhinned, hisz annak csalódás lehet a vége - amit te teremtesz, az van itt biztosan! Régóta együtt élt pároddal egy utazás mozdíthat ki a hétköznapokból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Meglehet, nem is olyan könnyű kimásznod abból a csalódásból, amit az az elképzelés okoz, hogy párod tökéletes. Ha őszinte vagy magadhoz, mindig ilyen volt, legfeljebb te nem engedted, hogy lásd a valóságot. Tulajdonképpen mi a baj? Amiért szereted, azért nem szereted! Itt csak az elfogadás segít, avagy vágyaid megfogalmazása, s a lépés afelé. Itt a szerelem vele vagy nélküle - ha menned kell, ne sírj, hanem lépj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Már nagyon rád fér a pihenés, jól esik szerelmeddel, régóta együtt élt pároddal kicsit egymásra figyelni. De valóban legyen ez figyelem! Ne az álomvilágodban lebegj, mely, ha kipukkad, jön a zuhanás, a csalódás! Ha egy utazást valami miatt el kell engedned, hagyd menni, hisz az akaratod megterheli szerelmi életedet! Ám az sincs kizárva, hogy épp egy utazás alatt találkozol a nagy „Ő”-vel, akivel legyél éber, becsapható vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha szerelmi életedet a káosz jellemzi – ne csodálkozz! Itt lehet egy csalódás, valamibe vetett hited meghiúsulása. Egy álom valakiről, aki igaziból nem is létezik, hisz annyi csodás tulajdonsággal ruházod fel, ami nincs is. Gyere vissza a Földre, hisz vár valaki, aki képes szeretni - igaz, józanságot is ad! Ha a felhők felett vagy, biztos lehetsz benne, hogy nem veszed észre, akkor sem, ha leszólít, ha kedvesen rád mosolyog.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Te, aki mindig két lábbal állsz a Földön - józanságod és kritikai képességed megvéd minden illúziótól, csalódástól – most mintha elvesztenéd ezt a tulajdonságodat, s orrodnál fogva tudnak vezetni. Talán egy nagy csalódás van a háttérben, melyet még nem sikerült kiheverni, s azért tudnak bejönni a szép szavak rózsaszín felhői. Avagy, egy álomvilág utáni vágy fészkeli be magát szívedbe, mely a valóságot kizárja, hisz olyan nincs is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Hirdetésen keresztül is érkezhet váratlan szerelem, de az sincs kizárva, hogy az utcán gabalyodsz valakibe - akár csak az időt megkérdezve - s dobban meg a szíved. Elbűvölő vagy, nincs olyan vágyad, amit ne tudnál megteremteni, még úgy is, hogy egy lépést sem teszel érte – jön. Magától. Egyszer csak itt van. Még mindig nagy „mesemondó” kedvedben vagy, amivel óvatosan! Amit adsz, azt egyszer visszakapod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha valamikor, hát most összejöhetnek a nehézségek, melyek a szerelmi életedet is érinthetik. Mindaddig, amíg nem vagy hajlandó szembenézni a valósággal, s nem vállalsz felelősséget azért, hogy „ami van, azt teremtetted”. Amit adtál másoknak, azt most visszakapod, s ha azok csak mesét mondó szép szavak voltak, akkor most érkezik a csalódás, az illúzióknak a kipukkadása. Régóta együtt pároddal más a helyzet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A rossz kommunikáció miatt elbukhat szerelmes hétvégéd, hát próbálj figyelni, egyenes lenni! Azt mondd, amit szeretnél, s ne várd, hogy egy hódolód vagy szerelmed kitalálja, hogy mire vágysz! Ha valamiért nagyon sajnálnád magad, egy csalódást cipelsz a szívedben, sírd ki magad! Ami kint van, már nem belül feszit - megszabadulva a fájdalmaktól már azt teremtesz, amit akarsz, ahogy szoktad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Csacsogós kedved és nagy meséid - melyek egyáltalán nem jellemzőek rád – hozzák vágyaidat, a szerelmet, mely akár titkos is lehet. Türelmetlen ne legyél, hisz az érzelmeknél az nem előre viszi a dolgokat, inkább akadályokat szül - a benned mindig ott levő bölcs, higgadt, nyugodt erőt hagyd érvényesülni! Mostani szenvedélyességed mindenkit lenyűgöz, talán ez alól csak régóta együtt élt párod a kivétel, akit nem tudsz megvezetni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne higgy el mindent hódolóidnak! Ha nem figyelsz, lukat beszélnek a hasadba, később azt érezve, hogy csak kihasználtak. Tele vagy ötletekkel - nagy lendületeddel, bármit megteremtesz. Érdemes sportolnod, hisz még az is lehet, hogy közben találsz rá épp arra, akit keresel! Régóta együtt élt pároddal mindkettőtök túlzásai tönkretehetik hétvégéteket – figyeljetek egymásra, keressétek a középutat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne erőltesd rá érzelmeidet szerelmedre, de régóta együtt élt párodra sem, pláne ha azok még tele vannak csalódásokkal is! Ha nem kéri, ne vidd ágyba a reggelit, csak azért, hogy rád figyeljen, pláne, ha még aludni szeretne! A benned levő csalódottságot, rossz hangulatot sportold ki, legjobb kora reggel, s mire felkel, te már ismét a régi vagy, aki mellett olyan jó lenni, hisz olyan, mint egy kis angyal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!