Black Friday 2018: ezek az idei legjobb ajánlatok!

Összeszedtük, milyen ajánlatokkal várnak az üzletek.

Black Friday 2018

2013 óta minden évben megrendezik a Black Fridayt, amikor hatalmas kedvezményekkel lehet vásárolni a kijelölt üzletekben és webáruházakban. Idén kétszer, november 16-án és 23-án érdemes figyelni a kedvezményekre, de van, ahol egy hétig tartanak az akciók. Ennek alkalmából összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahol már most tudni lehet, hogy akciós ajánlatok várják a vásárlókat. Mutatjuk!

Media Markt

Most érdemes beszerezni a régóta vágyott elektronikai eszközöket vagy kisgépeket, hiszen a Media Markt idén is részt vesz a Black Friday-en november 16-án, ráadásul egész nap ingyenes kiszállítást vállalnak. Részleketért irány a honlap!

The Body Shop

Egész hétvégét szán a Black Friday-re a The Body Shop november 23 és 25 között online és az üzletekben is, úgyhogy ha rajongsz a tesápolásért és az illatszerekért, nézz körül a weboldalon!

H&M

Ugyan most péntekre, azaz 16-ára ígérik a nagy leárazást, de már ma is 30%-os kedvezményekkel vár minden vásárlót a svéd divatmárka. Az akció érvényes a női- és férfiruhákra, a kiegészítőkre és a home-termékekre is. A termékeket itt nézheted végig.

Lapozz, folytatjuk!

Fotó: mediamarkt.hu, the-body-shop.hu/; hm.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!