Hétvégi szerelmi horoszkóp: lángra lobbannak a Bikák

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 9-től november 11-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Talán még jól is jön, hogy ez a hétvége nem csak a pihenésről szól, annak ellenére, hogy nehezen állsz rá a munkára, még bosszankodhatsz is miatta. Egészen különleges, szerelmet sugárzó mosolyokkal és kedvességgel találkozhatsz, melyek lázba hozhatnak, s ha te elindulsz, nincs megállás! Igaz, mindent meg is teszel, hogy észrevegyenek, csábítóbb és csinosabb vagy, mint bármikor. Régóta együtt élt pároddal is csodás minden.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Könnyen lehet, hogy nem bosszankodsz azon, hogy munkával kezdődik a hétvége, hisz valaki megmozgathatja szíved munkahelyeden – még az is lehet, hogy ő a főnököd. Nagyon szép vagy, s nagy lendületben vagy. Nincs olyan, amit ne szereznél meg, ha vágysz rá, s ez a szerelemre is vonatkozik. Mosolyod, kedvességed ellenállhatatlan régóta együtt élt párodnak is, észre se véve, ha csak egy macinadrágban vagy otthon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ha legszívesebben sírnál, mert valakiben nagyon csalódtál – ne fogd magad vissza, jöjjön ki, aminek ki kell jönni! Sokáig úgy sem tarthat, hisz szerelmed vagy régóta együtt élt párod gyorsan korrigál mindent, ha velük van bajod, de érkezhet egy váratlan nagy érzelem is, mely söpör minden fájdalmat, egy pillanat alatt a Jelenbe hozva. Tehát legyél éber, könnyed fátylán túl is láss, nehogy elszalaszd a csodát hozó mosoly érkezését!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne csodálkozz, ha semmi kedved a munkához, még az is meglehet, hogy teremtesz egy betegséget, hogy ne kelljen a munkahelyedre menni. Pedig nem jól teszed, mert csodás meglepetések várhatnak közben, egy nagy szerelem is rád találhat. Azonban legyél éber, mert most valami miatti csalódásodban többet elhiszel, mint ami a valóság, nehogy újra a padlóra ess csak azért, mert elhiszed, hogy lehozzák a csillagokat az égről!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha bánatod, csalódásod van, ne keseredj el! Épp jól jön a hétvégi munkalehetőség, ahol könnyen találkozhatsz nagy érzelmekkel ügyeid intézése közben. Nem csoda, hisz nem csak sugárzik belőled az erő, de a most itt levő nagy lelki mélységek is láthatóvá válnak, amit leginkább nem hangoskodással, hanem csenddel fejezel ki. Régóta együtt élt pároddal könnyebben gurulnak a dolgok, talán azért, mert jól ismeritek egymást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon jót tesz a hétvégi munka. Meglehet, belesüllyednél a most itt levő csalódásokba, fájdalmakba, talán meg sem állna az a könnyzápor, mely oldani próbálja a benned levő határozott elképzelést. Így viszont munkahelyeden olyan impulzusok érkezhetnek, melyek kimozdítanak az önsajnálatból, s egy másik vágányon már eszed ágában sincs sírdogálni. Régóta együtt élt párodtól is most jobb, ha kicsit messzebb vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Majd kicsattansz az energiától, hirdeted is az örömöket a világnak. Aki rossz passzban van, el van keseredve, azt kirángatod abból - nem kell tenned semmit, csak egy kedves mosollyal ránézned. Nincs olyan, amit ne tudnál a benned levő csodákkal megteremteni, s ez a szerelemre is vonatkozik. A nagy szavakkal azért óvatosan, nehogy magad után fájdalmakat, csalódásokat hagyjál - ne élj vissza szépségeddel!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne foglalkozz a pénzzel, az ott levő bizonytalanságokkal! Ne engedd, hogy befolyásolja szerelmi életedet, ahol az angyalok segítenek mindenben, legyen bármi kívánságod! Ha még keresésben vagy, fogalmazd meg, mit szeretnél, s ne csodálkozz, ha érkezik! Ha már van kedvesed, egymás megértése, az egymás felé való bizalom egyre nő. Régóta együtt élt pároddal lehet egy titkos dolgotok, mely feldobja újra kapcsolatotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ezer problémád lehet családoddal, otthonoddal, szüleiddel, netán régóta együtt élt pároddal, melyek talán nagyon aggasztanak, elkeserítenek, a csalódás könnyét hozzák a szemedbe. Ám a szerelem minden nehézségből kihoz! Meglévő kedveseddel teljes az összhang, mindent meg tudtok beszélni, s ha még keresésben vagy, hódolóid elterelik a figyelmed a bajokról, olyan elánnal vesznek körbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Meglehet, örülsz a hétvégi munkának, mert munkahelyeden megdobbanhat a szíved, netán főnököd felé érzel olyan érzéseket, melyeket magadnak sem mersz bevallani. Akárhol vagy, körbevesznek a hódolók, melyek nagy erőt adnak, szerelemre hívnak. Akaratlanul is kilépsz aggódásaidból, szenvedélyessé, érzelemben gazdaggá válsz. Régóta együtt élt pároddal ne most akarj mindent megbeszélni, elmentek egymás mellett még szavakban is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha ragaszkodsz a szerelmed felé érzett csalódáshoz, akkor senki nem tud segíteni rajtad. De miért is ne akarnál egy szép és szerelmes hétvégét megélni, még akkor is, ha ez most nem túl hosszú, a munka megrövidíti? Egy kirándulás, egy utazás nagyon sokat tud segíteni, na meg az a bölcsesség is, mely minden történésért felelősséget vállal. Régóta együtt élt pároddal semmi gond, vele kapcsolatban az angyalok segítenek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szerencséd van, hogy ez a hétvége nem olyan hosszú, hisz a munka ki tud mozdítani abból a nagy érzelemből, melybe könnyen vegyülhet csalódás, ami rád akar telepedni. Könnyen lehet, hogy ezt szerelmed vagy régóta együtt élt párod felé érzed, valamit nagyon másképp képzelsz el, mint ő, s most sehogy sem megy köztetek a kommunikáció. Ha még keresésben vagy, gyere le a Földre, ne álmodozz, mert abból nem lesz semmi!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!