Lifestyle

Heti horoszkóp: A Vízöntő engedjen az érzéseinek - 2021.11.15. - 2021.11.21.

A Halak képtelen a munkára koncentrálni. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ha unod a hétköznapok unalmas ismétlődéseit, ebben az időszakban több alkalom is adódik arra, hogy színes és érdekes élményekben legyen részed. De bármennyire is nem szeretnéd, foglalkoznod kell az anyagi helyzeteddel. Ne bosszankodj ezen, ha semmiképpen nem boldogulsz, kérd ki egy hozzáértő tanácsát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hét rengeteg változást hozhat - ha úgy érzed, hogy van az életednek olyan területe, amivel nem vagy elégedett vagy esetleg ráférne a megújulás, ne késlekedj. Jobb, ha önszántadból megteszed a változtatásokhoz szükséges fontos lépéseket, mintha kívülről kényszerítenek rá. Külföldi munka, továbbképzés, tanulási lehetőségek - ezek mind szóba jöhetnek. Ha ez az ára a fejlődésnek, akkor vállald be.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Úgy érzed, minden és mindenki korlátoz, ki sem látsz a munkádból. Az év vége közelsége tovább növeli frusztráltságodat. Próbáld meg számba venni az aktuális teendőidet és állíts fel egy fontossági sorrendet. Könnyen lehet, hogy rájössz, nem is olyan vészes a helyzet, mint ahogyan elsőre azt gondoltad volna. A hét második felében már nyugalom vesz körül, használd ki töltekezésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Egyre gyakrabban érzed azt, hogy félreértik a szándékaidat. Az utóbbi időben rendre nem az jön ki egy-egy helyzetből, mint amit képzeltél. Kezd már nagyon eleged lenni ebből a kellemetlen helyzetből, tisztázd hát a félreértéseket. Ha éppen arra van szükség, csapj az asztalra és szerezz érvényt az akaratodnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten rengeteg dolgot kell elintézned. Mindig beleesel abba a hibába, hogy erődön felül akarsz teljesíteni. De neked az adja a legnagyobb örömöt, ha mások elismerik tudásodat, képességeidet. A hét második felében kommunikációs problémák adódhatnak partnereddel vagy gyermekeddel. Ha nem akarsz vitát, próbáld meg nem elveszíteni a türelmed - hidd el, nem ér annyit az egész.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Ahogy közeledik az év vége, úgy lesz egyre kevesebb időd és módod magaddal foglalkozni. Családod, gyerekeid folyamatosan új ötletekkel állnak elő, miközben előtted még feladatok tornyosulnak. Szeretnél most nagyon kitenni magadért, azt szeretnéd, ha minden tökéletes lenne. A szervezés, a napi munka azonban túl sok feladatot ró rád. Oszd meg a feladataidat, nem kell mindent egyedül csinálnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A legutolsó pillanatban eléd kerül egy terv, amelyről úgy érzed, nem szabad kihagynod. Mielőtt fontos lépésre szánod el magad, érdemes lenne alaposan átgondolni. Jobban jársz most, ha a lelkesedésedet arra fordítod, hogy alaposan átgondold, mivel vagy elégedett az életedben és mi az, amin változtatni szeretnél. Ez a számvetés sokkal fontosabb lenne számodra, mivel fontos felismeréshez juthatsz általa.

Figyeld magad és tanulj belőlük, mert fejlődsz általuk.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Bármit hajlandó lennél azért megtenni, hogy több pénz keress, egyelőre azonban ne siettesd a dolgokat. Hagyd, hogy az események maguktól alakuljanak. Amennyiben megteheted, utazz el pár napra pihenni és hagyd a hátad mögött a hétköznapi gondokat. Ha egyedülálló vagy, hívd el néhány barátodat - meglátod mennyire jól fogod magad érezni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ragaszkodásod egyes emberekhez, helyzetekhez nehéz teherként nehezedik rád. Muszáj néha tisztáznod az érzéseidet, meg kell szabadulnod a feleslegessé vált dolgoktól, hátráltató kapcsolatoktól. Az életed egy komolyabb átalakulás előtt áll, ha kezedbe veszed az irányítást, rendbe teheted családi és baráti kapcsolataidat. Ne halogass tovább!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az égiek a héten rengeteg erővel és energiával látnak el. Valamiért mégsem tudod úgy kihasználni, ahogy szeretnéd. Már érzed az év vége közeledtét, előtérbe kerülhet talán a készülődés is, ez költekezésre csábíthat. Fennáll a veszély, hogy elveszítesz valami értékeset vagy olyasmire költesz, amit később megbánsz - legyél sokkal megfontoltabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A héten sokkal érzékenyebb vagy, mint általában. Ezektől az érzésektől ne ijedj meg, kivételesen engedd meg magadnak, hogy vezessenek. A hét közepétől felgyorsulnak az események, a munkádban, hivatásodban komoly változásokra van kilátás. Ha a megérzéseidre hagyatkozol, rossz döntést nem hozhatsz, csak bízz jobban magadban!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten egyszerűen képtelen leszel a munkádra koncentrálni, sokkal inkább a szórakozás köti le minden gondolatodat. Ez az időszak felettébb kellemesen telhet és szinte bármit elérhetsz, de legyél azért mindig óvatos és körültekintő. Remek időszak, hogy meghívd barátaidat egy kisebb összejövetelre, csinálj valami szokatlant - mindegy, hogy mit, csak leld örömödet benne.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Áprilisban debütál a Daalarna új kollekciója, amely olyan menyasszonyoknak készült, akik egy igazán egyedi és szemkápráztató ruhában szeretnék kimondani a boldogító igent.
Lifestyle
A Vízöntő élete rövidesen jóra fordul. Napi horoszkóp!
Utazás
A többség ki akarja majd használni a húsvéti hosszú hétvégén kínálkozó jó időt, és biztosan útra fog kelni. Azonban van néhány dolog, amire figyelni kell a közlekedésben!