Heti horoszkóp: A Skorpiónak pénzügyei miatt kell bosszankodnia - 2021.10.11. - 2021.10.17.

A Vízöntőnek engednie kell büszkeségéből. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Több munkát vállalsz be, mint amivel a teljesítőképességed megbirkózik, talán így szeretnéd kivívni a főnököd elismerését. Te is érzed, hogy ez sokáig nem mehet így, el kell döntened: váltasz vagy maradsz és cipeled az extra terheket. A magánéletedben is vitákra számíthatsz, méghozzá hétköznapi félreértések miatt - a világos kommunikáció sokat segíthet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A pénz meghatározhatja a napjaidat, sokat gondolkozol azon, milyen módon tehetnél szert több jövedelemre. A jegyedben járó Uránusz folyamatosan hozza a lehetőségeket, amelyek anyagi előrelépést biztosíthatnának számodra, ám te az utolsó pillanatban meghátrálsz. El kell engedned ezt a görcsös biztonságra való törekvésedet - ahhoz, hogy elérj valamit, néha kockáztatni kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb jogi bonyodalmak nehezíthetik az életedet, de ezek csak akkor hozhatnak magukkal kellemetlenségeket és veszteségeket, ha felesleges időt és energiát pazarolsz rájuk és közben nem veszed észre a legegyszerűbb megoldásokat. A héten jó lehetőségek mutatkoznak arra, hogy felettesedtől egy kategóriával magasabb fizetést eszközölj ki, de ehhez magabiztosnak és kitartónak kell lenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Türelmetlenebb lehetsz a munkatársaiddal, ennek oka talán a fáradtságodban és türelmetlenségedben keresendő. Valószínűleg annyit dolgoztál az elmúlt időszakban, hogy az még neked is sok volt. Ha a magánéletedben nem bonyolódsz hatalmi harcokba, akkor szép napokat élhettek meg. Vedd a kezedbe a dolgok irányítását, ne hagyd, hogy az események elszenvedője legyél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A napokban egészen biztosan megtérülnek a befektetéseid, legyen szó anyagi jellegű befektetésekről, munkáról, esetleg szellemi tőkéről. Nagyobb áldozatokat kell hoznod a sikerért. Emiatt úgy érezheted, hogy az ár, amit fizetsz érte, túl magas .Nem szabad feladnod a harcot, hosszú távon jó eredményekkel kecsegtetnek a csillagok. Még akkor is, ha a mostani előjelek nem túl biztatóak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A napokban hegyeket tudnál mozgatni, annyi az energiád. Ez egy szerencsés időszak lehet, ha ezt a plusz energiát a munkádba vagy egy előrelépést biztosító projektbe tudnád fektetni. Ám, ha nem tudsz mit kezdeni magaddal és ezt a fölös energiát a párod vagy környezeted kritizálására fordítod, ne csodálkozz azon, ha nem úgy zárul a heted, ahogy eltervezted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Jó formában vagy a héten és ez remélhetőleg képessé tesz arra, hogy teljes mértékben kihasználd a kínálkozó alkalmakat. A felbukkanó lehetőségek nem feltétlenül látványosak, azaz egyáltalán nem biztos, hogy épp most kérnek fel valamilyen jól jövedelmező vezető szerepre. Szerényebb lehetőségekre számíts, ám ne becsüld le ezeket a dolgokat és ne utasítsd el azokat, akik nem tartoznak az élvonalba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Bármennyire is nem szeretnéd, kénytelen leszel foglalkozni a pénzügyeiddel. Ne bosszankodj, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt eltervezted. Fogadd el, hogy nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt elképzelted. Ha átvergődsz ezen a megoldhatatlannak tűnő problémán, menekülj ki a szabadba vagy legalábbis engedélyezz magadnak egy kis elvonulást, ahol újból feltöltődhetsz a következő kihívásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten egyszerre több életterületeddel kapcsolatban is rendkívül türelmetlenné válhatsz. Nem szereted, ha korlátoznak, fékeznek, még akkor sem, ha józan megfontolások erre intenek. A munkahelyeden mindenáron be akarod bizonyítani, hogy értékesebb vagy, mint néhány kollégád. Intellektuálisan nagyon nyugtalan vagy és ez az idegi kimerülés veszélyét is magában hordozhatja.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Maximalista vagy, te mindig kifogástalanul dolgozol, nem csak másokkal, de magaddal szemben is rendkívül kritikus vagy. A munkatársaidról már nem mondható el ez, nem is bírod szó nélkül hagyni és keményen szóvá teszed munkamoráljukat. Próbálj meg finomabban fogalmazni, a nyers szókimondás nem tesz túlságossan népszerűvé. A magánéletedben is kissé feszültebbé válhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A héten előfordulhatnak apróbb sértődések és most ezeket kell elsimítanod. Minden esetben régi problémákról van szó, ezekről eddig alig beszéltetek. Így már az is nagy segítség lenne, ha végre kimondanátok azt, ami a szíveteket nyomja. A munkahelyeden vedd komolyan a közvetítői szerepet, örömmel fogod tapasztalni, hogy mennyire adnak a véleményedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten energikus és fáradhatatlan vagy, de sajnos hajlamos arra, hogy tetszetős, de értéktelen dolgokra fecséreld el az energiádat. Sajnos ebben az időszakban nem a legkézenfekvőbb tervek és elképzelések kötik le az energiádat és a figyelmedet. Ha nem vagy elég óvatos, akkor könnyen rászedhetnek ebben az időszakban szépnek tűnő, üres ígéretekkel, nagyon könnyen csalók áldozatává válhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak