Heti horoszkóp: A Skorpió komoly családi konfliktusba keveredhet - 2021.08.30. - 2021.09.05.

A Kosnak érdemes hallgatnia a megérzéseire. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A bolygók a héten azt jelzik, hogy rendkívül elkötelezett vagy a munkád mellett, hajlandó vagy akár komoly erőfeszítéseket is tenni a céljaid elérése érdekében. Érdemes hallgatnod a megérzéseidre és nem kell folyton megerősítést kérned másoktól. A szabadidődben hajlamos lehetsz különféle extra feladatokat vállalni, pedig most nagyobb szükséged lenne a pihenésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten több figyelmet fordítasz a lelki problémáid megoldására, az utazással járó ügyintézésre és a rokoni kapcsolataidra. Vigyáznod kell arra, hogy ne cselekedj hirtelen felindulásból, mert az első megérzéseid most rossz irányba terelhetnek. A munkádban magasra teszed a lécet, ám most könnyen elveszítheted a lelkesedésedet, ha rövid időn belül nem érzed úgy, hogy közelebb kerülsz a céljaidhoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Fontos változások alakítják mindennapjaidat, amelyek között jó és rossz is egyaránt akadhat. Meg kell próbálnod visszafogni az érzelmeidet, mert túlreagálhatsz bizonyos szituációkat és ezzel az eredetinél jóval nagyobb feszültséget gerjeszthetsz a környezetedben. Nehezen igazodsz ki az üzleti ügyekben, de ha megőrzöd az elszántságodat és nem mondasz le az eredeti terveidról, akkor nem kell veszteségtől tartanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ez a hét hozhat számodra különféle jogi és az anyagi ügyeidet érintő eseményeket, amelyekre érdemes lenne fokozott figyelmet fordítanod. Amennyibben félvállról veszed ezeket, akkor a végén nagy csalódást kell elszenvedned. A munkahelyeden most nem igazán megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy új dolgokat próbálj ki. Maradj inkább a megszokott módszereknél, ne kísérletezz új dolgokkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A napi rutinmunka, és a rokonokkal kapcsolatos ügyeid töltik ki az időd nagy részét. Ha régóta tervezed egy vállalkozás beindítását, akkor most nagyon óvatosnak kell lenned, semmiképpen nem szabad elkapkodnod. Otthonodban azonban szabadon szárnyalhat a képzelőerőd, felújíthatod és kicsinosíthatod a családi fészket. Ha van háziállatod, akkor annak egészségére nagyobb figyelmet kell fordítanod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A héten nagy veszélyek leselkedhetnek rád, a pénzügyi manőverek most nagy veszteséget okozhatnak. Az üzleti ügyeidben most nem érdemes hosstú távra tervezned. Inkább kisebb lehetőségekben gondolkodj és ezekből próbáld meg a legtöbbet kihozni. A baráti kapcsolataidban egy nagy átalakulás veszi kezdetét, néhány régi ismeretség, barátság már inkább csak hátráltat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Az otthoni és a családi ügyeid kötik le minden figyelmedet. Próbálj meg kompromisszumokra törekedni ahelyett, hogy az akaratodat ráerőltetnéd a családtagjaidra. Amennyibben egy új pénzügyi befektetésbe szeretnél belevágni, akkor alaposan gondold át, hogy lesz-e elegendő időd és energiád véghez vinni az elképzeléseidet. Ellenkező esetben csalódást és veszteségeket kell elszenvedned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A héten a rokoni és a testvéri kapcsolataid kerülnek előtérbe, mégpedig egy veszekedés vagy vita formájában. Ha nem tudod megállni, hogy ne mondd el az őszinte véleményedet, akkor talán jobb, ha kerülöd a társaságukat egy ideig. Az otthonodban is feszültségekre számíthatsz, nem várt kiadások miatt bosszankodhatsz. Ne hagyd, hogy ezek az apró kellemetlenségek tönkre tegyék az egész hetedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkahelyi tárgyalásaid során nagyobb hangsúlyt kell fektetned arra, hogy egyértelműbben és határozottabban fogalmazd meg mondanivalódat, ezzel elejét veheted a félreértéseknek. A pénzügyeidben viszont érdemes lenne tanácsot kérni egy olyan illetőtől, aki járatos a témában. A bolygók veszteséget jeleznek, ezért legyél különösen óvatos.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Fokozott figyelemet kell fordítanod az anyagi biztonságodra, otthonodban és a munkahelyeden is tegyél meg minden óvintézkedést ennek érdekében. Ellenkező esetben nagyobb anyagi kárral kell számolnod. A héten érdemes lenne olyan emberekkel együtt dolgoznod, akik hosszú távra terveznek, és olyan tudással rendelkeznek, amellyel segíthetnek neked a céljaid megvalósításában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A héten kezedbe veszed az irányítást és olyan változásokat indítasz el, amelyekkel megleped a környezetedet. Szeretnéd, ha végre elismernék a munkádat és olyan emberekkel dolgozhatnál együtt, akikkel valóban nagyszerű eredményeket érhetnél el. Ne legyél bátortalan, harcold ki magadnak azt a pozicíót, amire úgy érzed, hogy alkalmas vagy. Ha arra van szükség, a továbbképzéstől se riadj vissza.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A váratlan történések, változások megviseltek lelkileg és testileg egyaránt. Nem is csoda, ha a környezeted ellenségesnek és túlzottan védekezőnek lát mostanág. Meg kell tanulnod bízni azokban, akik valóban közel állnak hozzád és szeretnek téged. Ha nem változtatsz mostani hozzáállásodon, végleg magadra haragíthatod azokat, akik aggódnak érted és csak egy hű társad marad, a magány.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak