Heti horoszkóp: A Nyilas álmai végre elérhető közelségbe kerülnek - 2022.01.17. - 2022.01.23.

A Bak növelheti megtakarításait. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Mély érzelmi változásokat élhetsz meg, talán még nagy felismerésekre is juthatsz önmagadról, a párodhoz fűződő kapcsolatodról. Ez a mély lelki nagytakarítás már igen csak időszerű volt. Így újjászületve képes leszel elhárítani azokat az akadályokat, amelyek eddig gátoltak abban, hogy tisztán láthasd, hogy merre halad az életed. Eleinte nehéz lesz szembenézned az elfojtott érzéseiddel, de ne add fel a kezdeti nehézségek ellenére se!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Meglepő változások elé nézel, a hét eseményei olyan útra terelhetnek, ami akár a jövőd irányát is meghatározhatja. Ehhez viszont meg kell tenned bizonyos dolgokat, amelyekhez nem igazán van kedved. A magánéletedben hajlamos lehetsz a türelmetlenségre és komoly konfliktusok forrása lehet, hogy a környezetedben lévők is sokkal agresszívabbak. A konfliktusokat próbáld meg ennek ellenére kikerülni, mert csak tovább nehezítik az életedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne csodálkozz, ha nem úgy mennek a dolgaid, ahogyan szeretnéd - ez főképpen a munkahelyeden okozhat nagyobb gondot. Nehezen fogadod el munkatársaid véleményét, makacsul ragaszkodsz a saját igazadhoz. Szinte képtelen vagy most a kompromisszumra. Kedvesedet jó ötlet lenne meglepni egy apró figyelmességgel, így tudtára adhatod, hogy még fontos neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Fáradtnak érezheted magad a héten, lassabban és kevesebbet tudsz dolgozni. Ez azért zavar, mert meglehetősen sok a teendőd a munkahelyeden. Nem csoda, hogy a nap végén úgy érzed, hogy szinte semmit nem haladtál. Aggodalomra azonban nincs okod, lesz elég erőd hozzá, hogy megbirkózz a feladataiddal. A hétvégére minden a helyére kerül és ettől a jókedved is visszatér.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a meggyőző erőd óriási, még azok a munkatársaid is kikérik a véleményedet, akik eddig elkerültek. Hamarosan akár vezető pozícióba is kerülhetsz. Érdemes elvállalnod a nagyobb felelősséget, mert olyan ajtók nyílhatnak meg számodra, amelyekről eddig csak álmodoztál. Magánéletedre most nem jut annyi energiád, mint szeretnéd. Most azzal törődj csak, ami téged előre visz, párod megértésére számíthatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Tévedhetetlenül találsz rá a legjobb lehetőségekre, amelyek segítenek az előrejutásodban. Adj teret az érzékenységednek, nyugodtan bevetheted a megérzéseidet, mert nagyon jó irányba vezethetnek téged. Magánéletedre is szánj egy kis időt, minden szerettedhez legyen egy-két kedves szavad, éreztesd velük, hogy mennyire szereted őket, hiszen nekik is nagy szerepük van a sikereidben!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Ha az elmúlt időszakban felelőtlen és nem átgondolt döntéseket hoztál meg, akkor sajnos most szembe kell nézned a következményekkel. A legrosszabb taktika, ha bűnbakot keresel és másokat okolsz mostani helyzetedért. A legfontosabb, hogy ne kapkodj, várj türelmesen, amíg át nem gondolod a dolgokat vagy a szükséges információt meg nem szerzed ahhoz, hogy kijavíthasd az elrontott döntéseidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Bármennyire is vágysz a változásra és az izgalmakra, ez a hét nem hoz semmilyen különleges eseményt. Viszont az örömmel tölthet el, hogy a munkahelyeden sikerül stabilizálni a helyzetedet, sőt a felettesed nagyon elégedett veled. Talán már ettől is oldódik benned az a feszültség, amely az elmúlt időszakban nyomasztott. Ha türelmes vagy, akkor lassan megérkeznek azok az új impulzusok az életed többi területére, amelyekre annyira vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ezen a héten úgy érezheted, hogy elérhető közelségbe került álmaid, illetve régóta dédelgetett terveid megvalósítása. Készen állsz arra, hogy gyökeres változtatásokat hajts végre az életed megakadt területein. A változások mindig fejlődéssel járnak, ezért ragadj meg minden alkalmat arra, hogy fejlődj lelkileg és szellemileg. Új életet csak tiszta lappal lehet kezdeni és te éppen erre vágysz most.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az elkövetkezendő időszakban lehetőséged adódik arra, hogy a megtakarításaidat növeld vagy akár egy új vállalkozásba belekezdj. A tavalyi évben elkezdett ügyeid most beindulhatnak, terveid megvalósításához minden támogatást megkaphatsz, ha a megfelelő emberekhez fordulsz tanácsért, segítségért. A szerelmi életed fordulóponthoz érkezhet, melynek a kimenetele egyelőre rejtve marad előtted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A héten végre lesz lehetőséged arra, hogy szorosabbra fűzd a munkatársi kapcsolataidat, sőt néhányból akár még igaz barátság is lehet. Ha egyedülálló vagy, akkor még a szerelem lehetősége sem kizárt. A magánéletedben már eleged van a hétköznapok szürkeségéből, de egyelőre kilátás sincs arra, hogy hosszabb időt töltsetek pihenéssel kettesben a pároddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Sok munkád akadhat, de ez nem jelent gondot számodra, hiszen most fáradhatatlan vagy. Tudod, hogy értékes munkaerő vagy és ettől nagyobb lendülettel és motivációval látsz neki a feladataidnak. Szükséged van a pozitív visszajelzésekre a munkádban, mert az utóbbi időben rengeteg kudarcban volt részed. A szerelemben csendes napok következnek, szinte alig találkoztok kedveseddel. Tedd tartalmasabbá azt a kevés időt, amit együtt töltötök!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak